Nedostupno
Kod
627366
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

AEG IKE64450XB ugradna ploča

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 67.80 cm
Visina 11.80 cm
Dubina 60.00 cm
Težina 12.30 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Ambalaža
Ukupna težina paketa 12.30 kg
Opis proizvoda
  • LED boja: crvena
  • Funkcija kontrola: minutni podsetnik, Pause, pokazivač preostale toplote, isključivanje zvuka, tajmer, 3 koraka rezidualne topline, zvučni signal, automatsko zagrevanje, pojačivač, Bridge funkcija, sigurnosno zaključavanje za zaštitu dece, tajmer za odbrojavanje vremena, eko tajmer, funkcija zaključavanja
  • Maksimalna priključna snaga, W: 7350
  • Maksimalna snaga plina, W: 0
  • Indukcijska polja s funkcijom pojačanja električne snage

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga