Raspoloživo u web shopu
Kod
531742
- +
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom?

Pitajte nas online. ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Baštenski sto Reno, beli

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

bela plastika
dim.70×70×72 cm

Izrada: beli Polipropilen

Dimenzija proizvoda
Širina 70.00 cm
Dubina 70.00 cm
Visina 72.00 cm
Težina 6.40 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Boja Bela
Vrsta Sto
Materijal Plastika
Stil Klasično
Obrada Mat
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 70x70x72
Ukupna težina paketa 6.40 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda VRTNI STOL
Dimenzija 70x70x72cm
Materijal izrade Otpresak od polipropilena, PVC čepovi. Proizvod je testiran u skladu s europskim sigurnosnim normama u EN 581-1 i EN 581-3, u laboratoriju SGS, Francuska, izvješće broj AX 11-06325.003 od 18.07.2011.
Održavanje Plastični namještaj zahtijeva vrlo mali, neznatan napor oko čišćenja i održavanja. Potrebno je jednostavno oprati namještaj čistom vodom i ostaviti ga na zraku radi sušenja. Ukoliko se radi o nekoj jačoj mrlji, može se upotrijebiti neko blaže abrazivno sredstvo kako bi se mrlja očistila. U slučaju pojave plijesni, preporučljivo je upotrijebiti kombinaciju 1 šalica izbjeljivača, 2 šalice deterdženta i 4 litre vode. Ovakvu kombinaciju potrebno je dobro izmiješati i pošpricati po površini artikla. Tako namočeno treba odstojati barem 30 minuta te nakon toga površinu izribati i isprati čistom vodom. Osušiti do kraja.
Proizvođač ipae progarden,italija
Uvoznik FLIBA doo Gospodarska 5 Donji Stupnik
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu uporabu