Raspoloživo u web shopu
Kod
613330
1.899,00 din. 1.999,00 din. Rasprodaja
Rasprodaja traje do isteka zaliha
- +
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom?

Pitajte nas online. ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Sklopiva stolica sa naslonima Groovy

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

sklopiva stolica

crveni print

crni meta

Dimenzija proizvoda
Širina 48.00 cm
Dubina 67.00 cm
Visina 80.00 cm
Težina 2.50 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod je montiran
Vrsta Fotelja
Boja Crvena
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 83X21X5,75
Težina pak 1 (kg) 2.50
Ukupna težina paketa 2.50 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda PREKLOPNA STOLICA
Dimenzija 48X67X80 cm
Materijal izrade Konstrukcija od čeličnih cevi prečnika D16 mm, debljine metala 0,9 mm, spojni vijci s maticama, plastični i metalni delovi, tkanina 100% poliester. Proizvod je testiran po evropskim sigurnosnim normama EN581-1:2017 i EN581-2:2015 u laboratoriji Intertek Testing Services Ltd., Shanghai, Hangzhou, Kina, prema izveštaju broj SHAH00857443 od 11.09.2017.
Održavanje Nameštaj s metalnom konstrukcijom čisti se pomoću vode i blagog sapuna. Većina metalnog nameštaja je sama po sebi otporna na koroziju. Međutim, ukoliko vaš nameštaj nije, preporučljivo je s vremena na vrijeme naneti zaštitno sredstvo (protiv korozije). Ukoliko se radi o jačim mrljama, potrebno je upotrebiti sunđer, blagi sapun i hladnu vodu kako bi se mrlja uklonila. Preporučljivo je ostaviti nameštaj da se u potpunosti osuši prirodnim putem. Na metalnu strukturu možete naneti zaštitno sredstvo namenjeno pojačavanju sjaja i vodootpornosti. Jastuke od poliestera je potrebno ukloniti s nameštaja pre njihovog čišćenja. Mrlje ukloniti pomoću sunđera,, blagog sapuna i vode pa isprati čistom vodom. Kako bi izbegli eventualno stvaranje buđi, potrebno je jastuke u potpunosti osušiti pre upotrebe ili spremanja. Neke vrste poliestera su već same po sebi otporne na buđ, međutim, ukoliko i inače u svom prostoru imate problema s buđi, preporuka je koristiti kombinaciju: 1 šoljica izbjeljivača, 2 šoljice deterdženta i 4 litre vode za čišćenje. Ovakvu kombinaciju potrebno je dobro izmešati i poprskati po celom jastuku. Tako nakvašeno treba odstojati barem 30 minuta, pa nakon toga jastuk izribati i isprati čistom vodom. Osušiti.
Proizvođač LAKICO(SHANGHAI) TRADING CO.LTD,KINA
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu uporabu