Raspoloživo u web shopu
Kod
601771
- +
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom?

Pitajte nas online. ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Sklopiva stolica San Marino pruge

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Sklopiva stolica

Tapacirana tkanina, na pruge (u cilju veće udobnosti)

Sivi mat metal

Idealno za plažu i odmor!

Dimenzija proizvoda
Širina 74.00 cm
Dubina 57.00 cm
Visina 94.00 cm
Težina 4.00 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod je montiran
Stil Moderno
Vrsta Fotelja
Materijal Metal
Boja Zelena
Obrada Mat
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 119x62x5,5
Ukupna težina paketa 4.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda SKLOPIVA STOLICA
Dimenzija 74x57x94 cm
Materijal izrade Varena konstrukcija od čeličnih, lakiranih cevi D24x1.00 mm; spojne zakovice; plastični podlošci; spojni imbus vijci sa maticama; tkanina 260g (100% poliester) + PU sunđer debljine 5 cm; PVC čepovi. Testiranje po evropskim sigurnosnim normama EN 581-1:2017 i EN 581-2:2015, pokriveno je izveštajem broj SHAH00842050 od 23.08.2017. laboratorije Intertek Testing Services Ltd. Shanghai, Hangzhou Branch,, Kina.


Uslovi kavaliteta
Ocena usaglašenosti:
Ispunjava
Održavanje Nameštaj s metalnom konstrukcijom i tkaninom čisti se pomoću vode i blagog sapuna. Potrebno je jednostavno pomoću pritiska vode ukloniti mrlje i prljavštinu s nameštaja. Ukoliko se radi o jačim mrljama, potrebno je upotrebiti sunđer, blagi sapun i hladnu vodu kako bi se mrlja uklonila. Preporučljivo je ostaviti nameštaj da se u potpunosti osuši prirodnim putem. Na metalnu strukturu možete naneti zaštitno sredstvo namenjeno pojačavanju sjaja i vodootpornosti. Uzmite u obzir da su određeni proizvodi od metala već sami po sebi vodootporni što samo čišćenje i održavanje čini mnogo lakšim. Tokom godine (izvan letnje sezone) potrebno je prekriti nameštaj zaštitnom presvlakom ili folijom. Mrlje na poliesteru ukloniti pomoću sunđera, blagog sapuna i vode te isprati čistom vodom. Kako bi izbegli eventualno stvaranje plesni, potrebno je tkaninu u potpunosti osušiti pre upotrebe ili spremanja. Ukoliko i inače u svom prostoru imate problema s plesni, preporuka je koristiti kombinaciju: 1 šolja izbeljivača, 2 šolje deterdženta i 4 litre vode za čišćenje. Ovakvu kombinaciju potrebno je dobro izmešati i poprskati po celom jastuku, nakon što odstoji, potrebno je isprati tkaninu.
Proizvođač Xian Cheng Commerical (Thailand) Company,Tajland
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu uporabu