Raspoloživo u web shopu
Kod
810251
- +
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili Vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Stressa sto okrugli crni

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

metalna konstrukcija lakirana u crnu mat boju
površina stola ukrašena izrezbarenim cvetnim detaljima


Uputstva za montažu preuzmite ovde:


 

Dimenzija proizvoda
Širina 70.00 cm
Dubina 70.00 cm
Visina 74.00 cm
Težina 7.80 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Boja Crna
Vrsta Sto
Materijal Metal
Stil Romantično
Obrada Mat
Tip Klasičan
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 73x74x16
Težina pak 1 (kg) 7.80
Ukupna težina paketa 7.80 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda STO
Dimenzija D70x74 cm
Materijal izrade Metalna savijena varena konstrukcija od cevi, osnovna boja, lak, ploča stola od lima debljine 1,5 mm, plastični podlošci. Proizvod je testiran u internacionalnoj laboratoriji "Bureau Veritas consumer products services", po evropskim standardima o sigurnosti proizvoda EN-581-3/2007 (samo za kućnu upotrebu), broj izveštaja (9611)333-0069 od 29.11.2011.
Održavanje Nameštaj sa metalnom konstrukcijom čisti se pomoću vode i blagog sapuna. Može se čistiti pomoću creva za vodu ili kompresorskog perača (miniwash). Potrebno je jednostavno pomoću pritiska vode ukloniti mrlje i prljavštinu s nameštaja. Ukoliko se radi o jačim mrljama, potrebno je upotrebiti sunđer, blagi sapun i hladnu vodu kako bi se mrlja uklonila. Preporučljivo je ostaviti nameštaj da se u potpunosti osuši prirodnim putem. Na metalnu strukturu preporučljivo je naneti zaštitno sredstvo (najmanje jedanput godišnje) namenjeno pojačavanju sjaja i vodootpornosti (kako bi se izbegla pojava rđe).
Proizvođač VN.Garden Company Limited. F9/27 Vo Huu Loi St.,Vijetnam
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu uporabu