Raspoloživo u web shopu
Kod
634859
- +
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Andorra baštenski metalni set

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 46.00 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Stil Moderno
Vrsta Baštenski set
Materijal Metal
Boja Bela
Tip Klasičan
Obrada Mat
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 177,5x76x59,5
Ukupna težina paketa 46.00 kg
Opis proizvoda

set uključuje: trosed + 2 fotelje + stočić 
trosed i fotelja uključuju tamno sive jastuke debljine 8 cm
konstrukcija aluminijum lakiran u mat belu boju
konstrukcija opletena brzo sušivom tkaninom u sivoj boji
ploča stočića kaljeno staklo sive boje


dim. troseda: 177x76x74 cm
dim. fotelje: 72x76x74 cm
dim. stočića:  110x55x41 cm
max nosivost troseda do 240 kg
max nosivost fotelje do 110 kg


aluminijumska konstrukcija - prednosti aluminijumskog baštenskog nameštaja: ne rđa u uslovima normalnog, redovnog korišćenja, otporan je na vremenske uslove, ne bledi na suncu, lagan je, i zahteva minimalno održavanje!

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Normativ kvaliteta SRPS EN 581-1:2017; SRPS EN 581-2:2016; SRPS EN 17
Tip proizvoda BAŠTENSKI SET
Dimenzija tro:177x76x74 cm, fot:72x76x74 cm, stočić:110x55x41 cm
Materijal izrade Koпstгukcija fotelje izrađeпa је od metalпih cevastih pгofila. Sedište i паslоп su оblоžепi jastucima koji se sastoji od: tekstilпe tkaпiпe, геtех platпa, poliuretaпske репе, гajsferšlusa i kопса . Ostali mateгijali: plastičпe tгake i plastičпe stope.
Koпstгukcija stola izrađeпa је оd metalпih cevastih pгofila, ploča stola је od kaljenog stakla. Ostali materijali: plastičпe trake, silikoпski pгihvatnici, plastičпe stopice, i1mbus vijci i platпe. Zavгšпa obrada za metal.
Održavanje Nameštaj od metala može se čistiti pomoću creva za vodu ili kompresorskog perača (miniwash). Potrebno je jednostavno ukloniti jastuke sa nameštaja i pomoću pritiska vode ukloniti mrlje i prljavštinu s nameštaja. Ukoliko se radi o jačim mrljama, potrebno je upotrebiti sunđer, blagi sapun i hladnu vodu kako bi se mrlja uklonila. Preporučljivo je ostaviti nameštaj da se u potpunosti osuši prirodnim putem. Na metalnu strukturu preporučljivo je naneti zaštitno sredstvo (najmanje jedanput godišnje) namenjeno pojačavanju sjaja i vodootpornosti (kako bi se izbegla pojava rđe). Jastuke treba čuvati u zatvorenom prostoru. Tokom godine (van letnje sezone) potrebno je prekriti nameštaj zaštitnom presvlakom ili folijom.
Proizvođač ORIENTWAY(SHANGHAI) TRADING Co.Ltd,Kina
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga

Pronašli smo proizvode koji bi mogli da vam se dopadnu!