Raspoloživo u web shopu
Kod
612096
- +
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana.
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Da biste ostvarili pravo na produženu garanciju neophodno je da prijavite uređaj na sajtu https://extwarranty.beko.com/?lang=sr-Latn-CS&ulk=251. Akcija važi samo za naznačene uređaje Beko.
Extended guarantee icon
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Beko BIM 32301 XMS ugradna rerna

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 39.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend BEKO
Ambalaža
Ukupna težina paketa 39.00 kg
Opis proizvoda

Multifunkcionalna

Zapremina: 75 l

Energetska klasa: A

Način upravljanja: Mehaničko (Prekidač)

Boja: Inox

Funkcije i karakteristike:

Konvencionalno kuvanje. Grejanje na dnu. Kuvanje uz pomoć ventilatora. Grejanje ventilatorom. Tiho grilovanje sa ventilatorom. 3D kuvanje. Funkcija odmrzavanja u rerni. LED displej/tajmer - kontrola na dodir (B14-Good+), zaključavanje displeja. Unutrašnjih vrata od punog stakla (odvojivo), mekano zatvaranje vrata, premaz na unutrašnjem staklu. Električni gril. Osam funkcija kuvanja. Unutrašnje osvetljenje: jedna okrugla halogena lampa (zadnja).

Oprema:

Standardni pleh, duboki pleh, žičano postolje za police sa strane.

Dimenzije: 59.4 x 59.5 x 56.7 cm

 

Karakterstike

Cena dostave

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga