Raspoloživo u web shopu
Kod
21079365
- +
Da biste ostvarili pravo na produženu garanciju neophodno je da prijavite uređaj na sajtu https://extwarranty.beko.com/?lang=sr-Latn-CS&ulk=251. Akcija važi samo za naznačene uređaje Beko.
Extended guarantee icon
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Beko HIC 63401 T ugradna ploča

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Nezavisna ugradna ploča sa 3 zone od kojih svaka ima 9 nivoa kuvanja. Beko HIC 63401 T ima funkciju bezbednosnog zaključavanja koja pojačava bezbednost upotrebe kao i sistem protiv prelivanja koji automatski iskljucuje struju u slicaju da tecnost prekipi i prospe se preko kontrolne ploce. Model: HIC 63401 T Kategorija: Nezavisna ugradna ploča Tip: Električni (staklo-keramika) Širina: 60 Materijal ploče: Staklo Vrsta kontrole i pozicija: Kontrole na dodir sa prednje strane Konfiguracija grejača ploče: 3 vitrokeramičke zone Prednja leva zona: Ø180mm - 1800W Hi-light Zadnja leva zona: Ø140mm - 1200W Hi-light Desna zona: Ø210/270mm - 1800/2700W Hi-Light Čistač ploče: Da Kabl za struju: Da Tajmer: Da Broj nivoa kuvanja: 9 Indikator preostale toplote: Da Zaključavanje displeja: Da Automatsko isključivanje: Da Zaštita kontrolnog dela od prelivanja: Da Zaštita od pregrevanja: Da Ukupna električna snaga (kW): 5,7 Dimenzije (Š x V x D) (cm): 58

Dimenzija proizvoda
Težina 12.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend BEKO
Ambalaža
Ukupna težina paketa 12.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda PLOČA ZA KUVANJE
Proizvođač BEKO BALKANS D.O.O.,
Uvoznik BEKO BALKANS D.O.O.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga