Nedostupno
Kod
602527
akcija
52.999,00 din.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili Vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Braun 9290cc W&D brijač

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Braun 9290cc W&D brijač Najefikasniji i najudobniji brijač na svetu. Opis proizvoda: Najefikasniji i najudobniji brijač na svetu – dokazano na 3dnevnoj bradi u odnosu na lidere u klasi* 5 specijalizovanih delova brijača jednim potezom rade ono što drugi rade iz dva – manje poteza i manje iritacije kože Patentirana SyncroSonic tehnologija očitava i prilagođava se vašoj bradi 160 puta u sekundi, obezbeđujući dovoljno snage tamo gde je najpotrebnije Svetska 5-funkcijska Clean&Charge stanica na bazi alkohola koja čisti, podmazuje i higijenski suši vaš aparat za brijanje pritiskom na dugme Sadržaj: Braun premijum brijač Serije 9, 5-funkcijska Clean&Charge stanica, alkoholni kertridž, torbica za putovanja, četkica za čišc´enje i smart utikač sa automatskim podešavanjem napona (100-240 V)

Dimenzija proizvoda
Težina 1.21 kg
Dodatne informacije
Proizvođač Braun
Vrsta Za bradu
Garancija 2 godine
Jedinica kom
Brend BRAUN
Ambalaža
Ukupna težina paketa 1.21 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda HIGIJENA I NEGA
Proizvođač NELT CO DOO,
Uvoznik NELT CO DOO
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga