Nedostupno
Samo je 0 preostao
Kod
626060
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom?

Pitajte nas online. ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Preuzimamo EE-otpad. Saznaj više ovde

Beurer merač pritiska BC 30 + toplomer FT09

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda
Boja Bela
Tip Merač pritiska
Karakteristike Potpuno automatizovano merenje krvnog pritiska i pulsa na članku ruke, Sa indikatorom klasifikacije krvnog pritiska prema SZO, 2 x 60 memorijskih mestaza, 3 različita korisnika, Otkrivanje aritmije, Veliki LCD ekran od tečnog kristala, Signalizira greške u korišćenju, Pokazuje datum i vreme, Automatsko isključivanje, Aplikacija za ručni opseg 13.5 do 19.5 cm, Indikator istrošenosti baterija
Oprema Baterije se dobijaju uz proizvod, Praktična kutija za odlaganje
Dimenzija proizvoda
Težina 0.40 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend BEURER
Ambalaža
Ukupna težina paketa 0.40 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Ovaj proizvod nema deklaraciju.