Nedostupno
Kod
22567294
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Elica Marie osveživač vazduha

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Elikini stručnjaci za tretiranje vazduha su stvorili Marie. Inovativan i atraktivno dizajniran osveživač prostorija koji neutrališe mirise u kuhinji i prirodno osvežava vaš dom.


Marie osveživač vazduha sa hladnom tehnologijom izbegava pregrevanja kako bi obezbedio bezbednu i praktičnu primenu. Da biste aktivirali Marie samo ubacite kapsulu i uključite difuzor dodirom na logo ili pomoću daljinskog upravljača. Vazduh se prenosi kroz kapsulu i širi prostorom.

Dimenzija proizvoda
Širina 12.00 cm
Dubina 13.00 cm
Visina 20.00 cm
Težina 0.78 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend ELICA
Ambalaža
Ukupna težina paketa 0.78 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga