Nedostupno
Samo je 0 preostao
Kod
21084265
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom?

Pitajte nas online. ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Preuzimamo EE-otpad. Saznaj više ovde

Remington S8590 presa za kosu

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Zaštiti svoju kosu, raspusti svoj stil Spremi se za oblikovanje kose bez griže savesti sa Keratin Therapy Pro uređajem za peglanje kose – uz vrhunsku zaštitu kose. Ovaj fantastičan uređaj objedinjuje grejne ploče presvučene slojem poboljšane keramike i Keratina sa ekskluzivnim senzorom za zaštitu od topllote koji detektuje nivo vlage i optimizuje temperaturu rada. Rezultat svega: kosa koja je zdravija, jača i do 57% više zaštićena od oštećenja i lomljenja. Keratin zaštitna tehnologija - sloj poboljšane keramike i Keratina, kao i ekskluzivni senzor za zaštitu od topllote Taster za uključivanje/isključivanje senzora za zaštitu od toplote sa indikatorom Integrisani digitalni displej, 5 podešavanja: 160°C - 230°C Brzo se zagreva – u 15 sekundi i kada je spreman oglasi se zvučnim signalom Duže grejne ploče 110mm Fleksibilne grejne ploče omogućavaju ravnomerni pritisak na kosu i tokom o

Dimenzija proizvoda
Težina 348.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend REMINGTON
Ambalaža
Ukupna težina paketa 348.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda HIGIJENA I NEGA
Proizvođač ORBICO TRGOVINA I USLUGE DOO,
Uvoznik ORBICO TRGOVINA I USLUGE DOO
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu uporabu