Raspoloživo u web shopu
Kod
615584
- +
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom?

Pitajte nas online. ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Preuzimamo EE-otpad. Saznaj više ovde

Remington S8598 presa za kosu

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

U trendu je sjajna kosa zdravog izgleda i dugo će biti u modi, no ponekad vam kombinacija suve kose i visoke temperature, koja se obično pojavi kada ravnate kosu odmah nakon sušenja, može naštetiti. 
Srećom, Remington ima rešenje za ovu muku u vidu previsoke temperature i nedostatne zaštite. Keratin Protect Intelligent uređaj za isravljanje kose  - revolucionarni uređaj koji neprekidno prati jedinstvenu visinu vlage u vašoj kosi i prilagođava toplinu na optimalnu temperaturu rada za oblikovanje, za 3 x više zaštite*, manje oštećenja i zdraviju kosu*.  
U elegantnoj tamno sivoj i ružičasto zlatnoj boji, ovaj alat koji možete koristiti bez griže savesti, ima napredne keramičke grejaće ploče s keratinom i bademovim uljem, za glatku sjajnu kosu zdravog izgleda. Izrazite svoj jedinstveni stil bez ugrožavanja zdravlja vaše kose, održavajući dugotrajniji zdraviji izgled i s efektom frizure

Dimenzija proizvoda
Težina 0.83 kg
Dodatne informacije
Proizvođač Remington
Garancija 5 godina
Jedinica kom
Brend REMINGTON
Ambalaža
Ukupna težina paketa 0.83 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Ovaj proizvod nema deklaraciju.