Nedostupno
Samo je 0 preostao
Kod
22165113
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili Vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Bauer HT-830 trimer

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Napajanje: Kabl i baterije Baterije: 2 x 600mA NI-MH Velika snaga i dugotrajna upotreba Oštrice od nerđajućeg čelika Specijalni rotirajući sistem za podešavanje dužine šišanja Vreme punjenja: 6-8h Indikator punjenja Rad sa punim baterijama: 45min Dužina šišanja: 3-15mm Dodaci: Četkica Adapter za punjenje Ulje za podmazivanje DC: 3V 3W (300mA)

Dimenzija proizvoda
Težina 1021.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend BAUER
Ambalaža
Ukupna težina paketa 1021.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda HIGIJENA I NEGA
Proizvođač WORTS TEAM D.O.O.,
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu uporabu