• Postanite član Emmezeta kluba!

  • Registrujte se

Prijavite se na newsletter

Lista želja

« još proizvoda u kategoriji Šivaće mašine

Toyota 26AECO šivaća mašina

Cena: 22.999,00 RSD

Loading…

Toyota 26AECO šivaća mašina

Cena: 22.999,00 RSD

Dodaj u listu želja

  • Kod: 31924

Dodatne informacije

  • Težina: 6,00 kg
  • Montaža: Proizvod nije montiran

 

ECO 26A

Mašina za šivenje, koja je proizvedena sa smanjenom emisijom gasa CO2!Mašina za šivenje sa 26 programa, vrlo jednostavna za upotrebu. Navijanje donjeg konca na bateriju -moguće navijanje i sa isključenom mašinom (baterija priložena). Ergonomski dizajn -široka površina za šivenje, dobro vidljiva ubodna ploča, brza upustva na mašini. Kod mašine se vrlo brzo mogu menjati stopice. Podesiva dužina boda, ugrađen uvlakač konca, jaka konstrukcija, 3 godine garancije.

26 programa za šivenje:-ravni-cik-cak-rupica u 4 koraka-slepi-rastegljivi slepi-ojačani ravni-ojačani cik-cak-bod za krpljenje-obšivni-dekorativniPribor:-stopica za cikcak-stopica za rajsferšluse-stopica za rupicee-nožić za rezanje rupica-šrafciger-kapica za konac-baterija-igle-špulneTehničke karakteristike:-podesiva dužina boda-horizontalni grajfer (tihi rad, brza promena konca)-ugrađen uvlakač konca-težina 6,3kg-dimenzije 412×192×292mm (š,d,v)-položaj igle centar i levo-regulacija napetosti konca3 godine garancije.

Marka Toyota je pojam za kvalitet. Svi Toyotini proizvodi su izrađeni u njenim fabrikama uz strogu kontrolu kvaliteta, i svaka mašina za šivenje se po izradi i testira. Mašine zašivenje Toyota su dobitnici brojnih međunarodnih i japanskih nagrada za kvalitet: Demingova nagrada, Japanska nagrada za ekstremnu kontrolu kvaliteta, PM nagrada za savremenu proizvodnju.

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom?

Pitajte nas online ili
pozovite 011 22 59 211

(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)