Nedostupno
Samo je 0 preostao
Kod
624281
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom?

Pitajte nas online. ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Preuzimamo EE-otpad. Saznaj više ovde

Electrolux EW7H438B mašina za sušenje veša

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

PerfectCare 700 Sušare sa toplotnom pompom

Inovativna PerfectCare 700 mašina za sušenje veša sa GentleCare sistemom koji čini da vaša odeća duže izgleda kao nova. Sušeći odeću na skoro upola manjoj temperaturi od konvencionalnih sušara, vaše tkanine nikada neće biti izložene previsokoj temperaturi.

Kapacitet: 8 kg

Energetska klasa: A+

Vrsta displeja: Touch LCD

Odloženi start

Senzorsko sušenje: mašina za sušenje veša oseti kada je odeća osušena do specificiranog nivoa : Elektronika u ovoj mašini za sušenje veša meri nivo vlažnosti u tkanini i prekida sušenje kada preostala vlaga dostigne zacrtani nivo.

Specijalni programi sušenja: Bedlinen, Cotton Eco, Cottons, Delicates, Denim, Duvet, Mix, Refresh, Silk, Sport, Synthetics, Wool

Dimenzija proizvoda
Širina 60.00 cm
Dubina 60.00 cm
Visina 85.00 cm
Težina 50.60 kg
Dodatne informacije
Proizvođač Electrolux
Tip punjenja Prednje punjenje
Vrsta sušare Kondenzaciona
Garancija 2 godine
Energetski razred A+
Toplotna pumpa Da
Kapacitet (kg) Više od 5 kg
Jedinica kom
Brend ELECTROLUX
Ambalaža
Ukupna težina paketa 50.60 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Ovaj proizvod nema deklaraciju.