Nedostupno
Samo je 0 preostao
Kod
22347000
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom?

Pitajte nas online. ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Geyser-Euro filter za slavine sa aeratorom

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Kućni filter sa mogučnošću regeneracije. Povezan je čvrstom vezom sa slavine preko navoja za aerator. Filter se stavlja u upotrebu okretanjem ručice na samom filteru. Uz kućište dolazi i filter ARAGON. Filter ARAGON prečišćava vodu od: mehaničkih nečistoća, teških metala i efikasno filtrira mikroorganizme. Kapacitet prečišćavanja do 3000LGeyser Euro - kućni filter

Dimenzija proizvoda
Težina 1.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend AKVAFOR
Ambalaža
Ukupna težina paketa 1.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda VODA
Proizvođač CTC UNIT DOO,
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu uporabu