Raspoloživo u web shopu
Kod
620936
- +
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom?

Pitajte nas online. ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Vox SL-302 usisivač

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda
Dimenzija proizvoda
Širina 47.50 cm
Dubina 28.60 cm
Visina 29.00 cm
Težina 3.02 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend VOX
Ambalaža
Ukupna težina paketa 3.02 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Model VOX SL 302
Tip Sa kesom
Snaga 1400W
Zapremina kese/posude 2.5l
Filter HEPA filter (Ono što je najvažnije kod HEPA filtera jeste visoka efikasnost zadržavanja čestica nečistoće. One prilikom usisavanja ne izlaze iz aparata, već ostaju u filteru, a iz usisivača izlazi čist vazduh. Zahvaljujući ovom usisivaču prostorija će biti čista i biće zdravo boraviti u njoj)
Radijus rada    11m
Ostalo Tihi rad, indikator napunjenosti kese, univerzalna velika četka + dva nastavka: nameštaj i uglovi prostorija, namotavanje kabla, regulator snage