Raspoloživo u web shopu
Kod
22046115
- +
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili Vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Beko RCSA 365 K20 X frižider kombinovani

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Antibakterijska ručica na vratima Antibakterijski zaptivač Vrata koja se mogu preokrenuti Vrsta osvetljenja: LED na plafonu Energetska klasa (RF): A+ Odeljak za brzo zamrzavanje Broj fioka u zamrzivaču: 3 Broj fioka za svežu hranu: 1 Dnevna potrošnja energije na 25°C(kwh/24h): 0.811 Vrsta ledomata: Kutija za led Dnevni kapacitet zamrzavanja (kg): 5 Dnevni kapacitet ledomata (kg): 2 Neto zapremina odeljka zamrzivača (l): 113 Neto zapremina odeljka za svežu hranu (lt): 233 Nivo buke (dbA): 40 Godišnja potrošnja energije na 25°C(kwh/godišnje): 296 Dubina - raspakovan (cm): 65.0 cm Širina - raspakovan (cm): 59.5 cm Visina - raspakovan (cm): 185.3 cm Težina - raspakovan (kg): 65.0 kg

Dimenzija proizvoda
Težina 58.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend BEKO
Ambalaža
Ukupna težina paketa 58.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda FRIŽIDER
Proizvođač BEKO BALKANS D.O.O.,
Uvoznik BEKO BALKANS D.O.O.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu uporabu