Nedostupno
Kod
614466
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Blaupunkt MS35BT mikro linija

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 6.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend BLAUPUNKT
Ambalaža
Ukupna težina paketa 6.00 kg
Opis proizvoda

Blaunpunkt MS35BT je savršen mikro sistem za svaki događaj!

 

Klasični plejer reprodukuje CD-ove, CD-R, CD-RV i MP3 datoteke snimljene na ovim medijima. Uređaj poseduje Bluetooth modul, koji omoguc´ava strimovanje muzike sačuvanih na memorijama, tabletima i drugim kompatibilnim uređajima.

 

Ugrađeni FM tjuner sa digitalnim PLL omoguc´ava korisniku da sačuva do 30 stanica u svojoj memoriji, zahvaljujuc´i tome možete brzo da se prebacujete između svojih omiljenih stanica. Radio prijem se može postic´i korišc´enjem spoljne FM antene koja je priključena u utičnicu koja se nalazi na zadnjem delu radija. Možete da reprodukujete svoje muzičke fajlove uskladištene u vašoj ličnoj muzičkoj biblioteci preko USB memorije priključenog na USB port koji se nalazi na prednjoj ploči. Sa druge strane prednje ploče nalazi se mini priključak za priključivanje slušalica.

 

U zadnjem delu kuc´i&s

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga