locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Dečija soba je igraonica mašte

Objavljeno: 2020-05-29 10:08:24
Kategorija: Blog
Oznake: dečija_soba,

U odrastanju dece najvažnije je njihovo okruženje. Način na koji ono utiče na njih definiše ih kao osobe. Upravo zato je potrebno da vašem detetu stvorite atmosferu za pravilan razvoj punu stimulansa.

1. Nameštaj

Nameštaj u dečijoj sobi zavisi od uzrasta deteta i  funkcionalno treba da bude prilagođen. Od godišta deteta zavisi i dimenzija nameštaja. Svakako osnovni elementi dečije sobe su isti – krevet, ormar, radni sto i stolica. Prilikom odabira bitno je da dimenzije nameštaja birate po detetu i prostoru u koji ih smeštate.

Osim što je funkcionalna dečija soba treba da bude nežna i praktična. Bela boja dečijoj sobi zato odgovara, jer daje prostor za razvoj mašte. Poput dečije sobe Luna koja sadrži kompletnu ponudu nameštaja po elementima.

2. Ambijent

Ambijent spavaće sobe deteta treba da bude prozračan i provetren. Treba da sadrži vesele tonove koji ga stimulišu za dalje napredovanje i podupiru nepresušnu energiju. Nećete pogrešiti ukoliko odaberete belu boju i dekor prirodnog drveta, podstičući udobnost i prijatnost.

U njemu se dete oseća sigurno i prijatno, poput spavaće sobe Winnie. Zanimljivi krevet sa fijokama daje skrivene prostore za odlaganje.

3. Inspiracija

Napravite sobu specifičnom i prilagodite je svom detetu. Ono u njoj treba da se oseća kao na svom terenu i da ima karakter. Bilo u nameštaju ili detaljima dete mora u svojoj sobi osećati dobru energiju i biti stimulisano.

Pustite da izabere svoj dekor i elemente sobe. Samo tako dete će se osećati kao svoj na svome.

Poput razigrane spavaće sobe Play sa specifičnim dizajnom, daje posebnu notu prostoru. Soba je modularna i možete je namesti onako kako vam odgovara, uz kupovinu i celog radnog dela koji je dizajniran u istom duhu.

4. Radni prostor

Kako biste detetu stvorili radne navike, radni prostor treba opremiti udobnom stolicom i funkcionalnim radnim stolom. Dete treba animirati i naviknuti ga na rad jer samo tako u životu će napredovati.

Pravo rešenje je dečija soba Angel sa svojom nežnom bojom i teksturom drveta dobro utiče na umni razvoj deteta.

 

Celokupnu ponudu dečijih soba možete pogledati ovde.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!