locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Emmezeta webshop je sada tu!

Objavljeno: 2020-06-01 12:35:04
Kategorija: Blog
Oznake: dekoracija,

Samo za vas, sve što vam treba, na klik od vašeg doma. Veliki izbor nameštaja, tehnika najboljih brendova i dekoracija za svaki kutak doma, može biti vaša uz jednostavan postupak online kupovine i uslugu dostave. Više pročitajte ovde.

Iskoristite sve povoljnosti online kupovine i surfujte po sajtu emmezeta.rs sigurni smo da će vam se proizvodi dopasti. Emmezeta preporuka za osveženjem vašeg doma su 4 stila prolećne dekoracije, koja vas očekuju ove sezone.

1. Hippy fazon – šarene figurice

Uključi se, pokreni se i odbaci pravila! To bi pomislio pravi hipik. Otkačeni, smeo stil taman da razveseli prostor u vašem domu. Surferske daske, šarenilo cveća sve je tu da vas pokrene. Jedinstven, šarmantan, a donekle i napadan, fazon koji daje apsolutni karakter vašem domu.

2. Dugine boje – osvežavajuće posluženje

Okrepljenje u hladu. Zamišljeni pijete limunadu u svom dvorištu, žmurite a sunce greje. Još kada je tu lep set čaša, posuda za slaodlede, bokala i tanjira... Užitak uz porodicu je potpun. Emmezeta preporuka je šarena tegla sa točilicom, sigurno će biti glavna atrakcija postavke stola.

3. Tropsko zelenilo – dekorišite uspomene

Uvedite malo zelenila u vaš dom. Najlepše je kada je to prirodno zelenilo, ali ukoliko često zaboravljate na njegovo održavanje, onda vam Emmezeta preporučuje da uzmete veštačko cveće. Poseban šmek daju i elementi dekora koje imitiraju prirodu. Dobro izbalansirana zelena boja u domu dovodi nas u zen fazu opuštemosti. Sprema vas za sve poduhvate koje budućnost donosi.

4. Mornarski stil – ukrasite zidove

Prizivajte tople dane motivima mora. Ukrasi sa simbolikom riba, sidra, fenjera, brodića podstaknuće misli o odmoru. Napravite atmosferu u vašem domu kao da ste na večnom godišnjem odmoru, bez obaveza. Ko zna možda baš ovog leta upoznate nekog...

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!