locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Nova godina u malom prostoru...

Objavljeno: 2022-11-28 12:40:00
Kategorija: Blog

Živite u malom stanu i nemate dovoljno prostora za postavljanje velike jelke i drugih ukrasa? Mislite li da vas mala dnevna soba i ostatak enterijera ograničavaju u ukrašavanju i doživljaju prave novogodišnje čarolije? Ako mislite da je nemoguće doneti novogodišnju magiju u mali prostor, mi smo tu da vam dokažemo da grešite. Dobro razmislite u kom pravcu želite da idete i koju novogodišnju temu želite da vidite u svom stanu.

Verovatno ste mnogo puta čuli izjavu „manje je više“, a to pravilo zaista vredi zlata. Donosimo vam nekoliko saveta kako da uredite svoj mali, ali slatki enterijer. Inspirišite se našim idejama i saznajte koje dekoracije su vam potrebne! Verujte nam, vaš dom će mnogima biti inspiracija ove praznične sezone. Slede neke ideje šta da unesete u prostor.

 

Novogodišnja jelka

Glavni ukras za Novu godinu je upravo jelka. To što nemate dovoljno prostora za veliku jelku od dva metra ne znači da ne možete da je postavite u svom domu. Jelku možete staviti u dnevnu sobu kao glavnu prostoriju vašeg doma. U našim prodavnicama i veb shopu možete pronaći jelke manjih dimenzija koje takođe mogu privući veliku pažnju. Takođe, možete improvizovati sa ukrašavanjem samo jedne grane. Ovo može izgledati efektno i sigurno ćete imati drugačiju magiju u svom domu od svojih rođaka.

Novogodišnji  ukrasi

Venčići takođe unose novogodišnji duh u vaš dom. Osim što se često mogu videti na vratima i prozorima, predlažemo da ih postavite na zid. Na ovaj način ćete efektno ukrasiti enterijer, jer ni na koji način ne gubite prostor. Slobodno dodajte i druge vrste ukrasa koje možete da okačite na konopac u boji koja odgovara enterijeru. Budite kreativni!

Konačno, Nova godina ne može da prođe bez  svetlećih lampica. Kao i venčići, lampe ne zauzimaju mnogo prostora i stvaraju magičnu atmosferu. Osim na jelku, postavite ih na prozore, vrata, zidove ili u staklenu vazu.

 

Ne treba izostaviti dekoraciju stočića u dnevnoj sobi ili onog u trpezariji. Na prazničnu trpezu svakako morate staviti kolačiće uz manji aranžman i prelepu mirisnu sveću koja će doneti miris predstojećih praznika u vaš dom i doprineti ambijentu. Cimet, pomorandže i karanfilić su najpoznatiji „ukras“ u postizanju prave praznične  atmosfere.

 

Dakle, da zaključimo,...

Ako živite u malom stanu, vreme je da budete kreativni, jer ako ga pravilno uredite, mali stan će zasijati bolje i lepše od prostranih. Odredite tačno koje ukrase želite da imate prilikom ukrašavanja.

Naravno, s obzirom na to da je reč o malim enterijerima i malo prostora za odlaganje stvari, posle praznika nema problema sa pospremanjem ukrasa, jer je cilj dekoracije male stvari.

 

Pravo vreme da nas posetite u prodavnicama i web shopu gde vas čekaju svi ukrasi i izaberete jelku i lampice koje će po vašem ukusu i uklopiti se u vaš prostor.

 

Za više inspiracije, pratite nas na našim društvenim mrežama gde svakodnevno objavljujemo različite ideje i pretplatite se na naš newsletter.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!