locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Tvoja bašta u retro vajbu

Objavljeno: 2020-05-29 09:37:10
Kategorija: Blog
Oznake: bašta,

Priroda se budi, biljke cvetaju, počelo je lepo vreme. Ali i naša želja da što više vremena provodimo u prirodi.

Ove godine u modi je retro baštenski nameštaj! Samo jedna reč je bitna – nostalgija! Želja za bezbrižnim životom i provođenje što više vremena na otvorenom, bez savremene tehnologije i digitalnih uticaja. Uživanje u lepom vremenu i sitnicama, u priči sa najdražim ljudima i životu kao takvom.

Emmezeta u svom programu baštenskog nameštaja nudi različite opcije, a neki od dizajna nameštaja inspirisani su predhodnim epohama.

1. Pročišćena forma i jednostavne linije 

Nameštaj u duhu moderne sa početka 20. veka sa izraženim horizontalnim linijama krasiće prostor na otvorenom. Drveni nameštaj izrađen je od kvalitetnog materijala masivnog drveta akacije zaštićeno uljanim premazom. Korišćenje masivnog punog drveta znači luksuz.

Garnitura za sedenje je idealna za letnja druženja sa prijateljima i porodicom do kasno u noć. Zato je preporuka drveni baštenski nameštaj Empoli koja je na sniženju -35% u Emmezeti. Stočić Empoli možeš kupiti po ceni 6.299 din, a ugaonu garnituru za 44.999 din.

 2. Zauvek mladi

Njeno ime je Evergreen, ne ne govorimo o muzici, ali govormo o zauvek zelenom! Aludiramo na mladost na dobar provod, glasnu muziku i uživanje... Evergreen baštenski nameštaj podseća na stil 50tih i 60tih godina pastelnih boja i razigrana tekstura na pruge. Metalna konstrukcija odlično podnosi atmosferske uticaje, a udobnost je zagarantovana jastucima debljie 7 cm. Osim baštenske ležaljke po ceni 15.999 din, u programu Evergreen nalazi se sklopivi stočić, sto, fotelja i tabure. Prilika da celu baštu opremiš jedinstvenim programom nameštaja.

3. Romantika u retro stilu

Romantika u retro stilu. Motivi cveća, nežne linije, sav nameštaj ima umirujući ton u 40-im. Baštenski nameštaj Stressa krase zavodljive linije metalne konstrukcije, sa izrezbarenim cvetnim detaljima na površini stola. Idealan je za duge romantične razgovore pod vedrim nebom. Nameštaj Stressa se sastoji od stola po ceni 7.999 din, stolice sa rukonaslonom od 4.399 din i stolice od 3.599 dinara. Ima je i u crnoj i beloj boji, pa zavisi šta više preferiraš.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!