locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Ukrasite svoj dom

Objavljeno: 2020-06-01 12:36:24
Kategorija: Blog

Ukoliko želite da se u domu osećate prijatnije, potrebno je da ga ukrasite detaljima koji plene. Svakom prostoru dajte svoj pečat, a to je najlakše uraditi postavkom dekorativnih artikala. Iskoristite sve slobodne površine za uređenje i iskazivanje svoje ličnosti. Na taj način posetioci vašeg doma osećaju posebnu bliskost sa vama, jer osete vašu životnu priču.

Kuhinja je carstvo hrane, ali svaka prava domaćica voli svojoj kuhinji da da poseban izgled. Ipak tu provodimo dosta vremena i kvalitetno posuđe, ali i dekorisanje prostora učiniće boravak lepšim. Emmezeta predlog je da prostor uredite da je prvenstveno funkcionalan, a sitne detalje postavite u uglove kako vam ne bi smetale pri radu.

Dnevna soba je vaša mera udobnosti. Prirodna atmosfera se postiže ukrasnim biljkama. Opuštenost komunikacije pospešite udobnošću sofe i jastucima. Atmosferu podgrejte toplim prekrivačem tako da se svako oseća kao kod svoje kuće. Emmezeta preporuka je da koristite udobne stvari  i teksture kako biste pospešili komunikaciju.

Dobra dekoracija stola osim simpatične vaze i par foto uspomena, domaćinsku atmosferu podpomaže i dobra usluga. Da bi se vaš gost osećao prijatno trebate ga uslužiti i na pravi način. Prijatno ćaskanje uz dobru kaficu sa drugaricom, pa nema ništa lepše.

Dekorisanje spavaće sobe se uglavnom svodi na dekorisanje kreveta, koji zauzima i najveću površinu u prostoru. Dobar prekrivač i zanimljivi jastuci su sasvim dovoljni da vas mame u carstvo snova. Izbor boja se svodi na nežne tonove, a Emmezeta predlog je zlatna boja ekstravagancije. Luksuz spavanja je udobnost pre svega.

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!