locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Šator - zabava za male i velike!

Objavljeno: 2020-08-27 14:01:46
Kategorija: Blog

Donosimo ti ideju kako da ispuniš vreme uz najmilije dobrim i zabavnim sadržajem. Nema osobe koja bar jednom u detinjstvu nije „izgradila“ šator u svom dnevnom boravku ili spavaćoj sobi. Najzabavniji trenuci u životu su oni kada sami sebi dozvolimo da malo iskočimo iz okvira, budemo kreativni i pustimo mašti na volju.

Probudi maštu

 

Sada je idealna prilika da probudiš dete u sebi ili čak udružiš snage sa svojim mališanima i kreneš u akciju. Prikupite jastuke, prekrivače, zavese, stolice, čaršave, ukrasne lampice i napravite najbolji šator ikada! Za sve strastvene kreativce tu su i oni poznati indijanski šatori za decu, koji lako mogu da se sklope, uz nekoliko potrebnih sitnica, koje većinom imamo u svom domu. Uz pomoć drvenih letvica, makaza, konopca i malo starog platna stvorite mesto za skrivanje, zabavne tematske igre, ušuškano čitanje knjiga ili pričanje priča.

Emmezeta ima rešenje

Naravno, činjenica je da i uz dobru volju, nisu svi jednako spretni i kreativni, i to je sasvim ok! Mnogi često nemaju dovoljno vremena za takve „projekte“, ali Emmezeta ima rešenje za sve!  Zato bacite oko na našu ponudu zabavnih i šarenih dečjih šatora. Uredite ih udobnim prekrivačima, ukrasnim jastučićima, ubacite plišane igračke, a za podlogu odaberite neki iz ponude dečijih tepiha koji će savršeno upotpuniti celu priču.

 

Složićeš se, ovo je zaista sjajno rešenje za igru u ograničenom, zatvorenom prostoruz zato zavirite u Emmezeta dečiji svet.

Uz malo kreativnosti i mašte sigurni smo da zabavi neće biti kraja, uostalom, ko je rekao da su šatori samo za decu?

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!