Nedostupno
Kod
615980
akcija
29.999,00 din.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili Vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Bodyrest dušek 180x190x21 cm

Dodajte u listu želja
novo
po porudžbini
Ovaj proizvod potrebno je poručiti od proizvođača. Molimo vas da u centrima uplatite akontaciju u iznosu 30% od cene. Odmah ćemo vas informisati o roku isporuke, načinu preuzimanja ili dogovoriti moguću dostavu.
Opis proizvoda

JEZGRO: 17 cm PU pene (28kg/m3) + 2 cm HYPER SOFT pene (23kg/m3)


PRESVLAKA: antialergijska sa zaštitom protiv grinja.


Jedna strana prošivena ekološkim vlaknima (250gr/m2),


Druga strana prošivena memorijska pena sa zaštitom protiv grinja.
TVRDOĆA: srednje tvrdi
UKUPNA VISINA DUŠEKA: 21 cm
NAPOMENA: namenjen ortopedskim podnicama sa mogućnošću provetravanja ss max. razmakom između letvica do 4 cm
MOGUĆNOST NARUČIVANJA U DIMENZIJAMA: 80×190 cm, 80×200, 90×190, 100X200 cm, 120×200, 140×200, 160×190cm, 180×190 kao i u vanstandardnim dimenzijama (ISKLJUČIVO U NAŠIM CENTRIMA)
PAKOVANJE: vakumiran


KADA KUPITI DUŠEK OD MEMORIJSKE PENE


Memorijska pena je materijal na bazi poliuretana nastao i razvijen u laboratorijima NASA-e. Prvo je primenjivan u izradi medicinske opreme dok je za masovnu proizvodnju postao dostupan tek poslednjih nekoliko godina i to prvenstveno u izradi kvalitetnih dušeka i jastuka. Termoelastična pena ima svojstvo da reaguje u dodiru sa toplotom. Na nižim temperaturama je čvrsta, a pod uticajem telesne temperature postepeno menja kontura dušeka i prilagođava položaju i težini tela. Tako je rasterećenje pritiska gotovo potpuno. Osećaj pri ležanju i spavanju na takvoj podlozi često se opisuje kao osećaj bestežinskog stanja! Kod promene položaja tela tokom spavanja podloga se ponovo lagano prilagođava na okretanje i osećaj neudobnog pritiska na ovoj je podlozi znatno smanjeno. Memorijski dušek od viskoelastične pene ima izvrstan antidekubitalni učinak i pravo je rešenje za probleme utrnjenosti i bolne ukočenosti do kojih dovodi loša površinska cirkulacija. Dušeci od viskoelastične pene imaju veću gustoću od ostalih poliuretanskih dušeka zbog čega su teži i tvrđi na prvi dodir. Od gustine zavisi i brzina kojom reaguju na toplotu tela – što je gustoća veća pena reaguje sporije i savija se postepeno. Dušek od memorijske pene osetljivim osobama garantuje smanjenje bolnog površinskog pritiska, a dinamičnim osobama nudi mogućnost izbora. Dugovečan je i lagan za održavanje.

Dimenzija proizvoda
Širina 180.00 cm
Dubina 190.00 cm
Visina 21.00 cm
Težina 20.90 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Za dušek veličine 180x190 cm
Garancija 2 godine
Po meri Ne
Boja Bela
Obrada Mat
Stil Moderno
Tip Memory pena
Zone Blok
Periva presvlaka nije periva
Model BODYREST
Materijal Tkanina
Jedinica kom
Brend BODYREST
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 40x40x180
Težina pak 1 (kg) 20.90
Ukupna težina paketa 20.90 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga