Raspoloživo u web shopu
Kod
g1bodyrest
Grupisani proizvodi
Proizvodi u ponudi Količina
1 - Bodyrest dušek 90x190x21 cm 615973 615973
1 - Bodyrest dušek 90x190x21 cm 615973
15.999,00 din.
2 - Nedostupno: Bodyrest dušek 180x200x21 cm 615981
31.999,00 din.
- +

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Bodyrest dušek

Dodajte u listu želja
Dodatne informacije
Povećanje količine 1.000000
Online dostupnost Da
Opis proizvoda

JEZGRO: 17 cm PU pene (28kg/m3) + 2 cm HYPER SOFT pene (23kg/m3)


PRESVLAKA: antialergijska sa zaštitom protiv grinja.


Jedna strana prošivena ekološkim vlaknima (250gr/m2),


Druga strana prošivena memorijska pena sa zaštitom protiv grinja.
TVRDOĆA: srednje tvrdi
UKUPNA VISINA DUŠEKA: 21 cm
NAPOMENA: namenjen ortopedskim podnicama sa mogućnošću provetravanja ss max. razmakom između letvica do 4 cm


*cena se odnosi na 1 dm2*
PAKOVANJE: vakumiran


 


KADA KUPITI DUŠEK OD MEMORIJSKE PENE


Memorijska pena je materijal na bazi poliuretana nastao i razvijen u laboratorijima NASA-e. Prvo je primenjivan u izradi medicinske opreme dok je za masovnu proizvodnju postao dostupan tek poslednjih nekoliko godina i to prvenstveno u izradi kvalitetnih dušeka i jastuka. Termoelastična pena ima svojstvo da reaguje u dodiru sa toplotom. Na nižim temperaturama je čvrsta, a pod uticajem telesne temperature postepeno menja kontura dušeka i prilagođava položaju i težini tela. Tako je rasterećenje pritiska gotovo potpuno. Osećaj pri ležanju i spavanju na takvoj podlozi često se opisuje kao osećaj bestežinskog stanja! Kod promene položaja tela tokom spavanja podloga se ponovo lagano prilagođava na okretanje i osećaj neudobnog pritiska na ovoj je podlozi znatno smanjeno. Memorijski dušek od viskoelastične pene ima izvrstan antidekubitalni učinak i pravo je rešenje za probleme utrnjenosti i bolne ukočenosti do kojih dovodi loša površinska cirkulacija. Dušeci od viskoelastične pene imaju veću gustoću od ostalih poliuretanskih dušeka zbog čega su teži i tvrđi na prvi dodir. Od gustine zavisi i brzina kojom reaguju na toplotu tela – što je gustoća veća pena reaguje sporije i savija se postepeno. Dušek od memorijske pene osetljivim osobama garantuje smanjenje bolnog površinskog pritiska, a dinamičnim osobama nudi mogućnost izbora. Dugovečan je i lagan za održavanje.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.