Raspoloživo u web shopu
Kod
631677
- +
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Bosch MUZ9HA1 dodatak za OptiMUM aparate

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 2.08 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend BOSCH
Ambalaža
Ukupna težina paketa 2.08 kg
Opis proizvoda

Lifestyle komplet dodatnog pribora Hunting Adventure sa mesoreznicom i dodacima za punjenje kobasica za pripremu terina sa mesom i povrćem, kobasica i jela sa mlevenim mesom.

  • Savršeno za pripremu kuvanog ili sirovog mesa, ribe i povrća. Lifestyle komplet dodatnog pribora Hunting Adventure sadrži mesoreznicu, dodatak za punjenje kobasica i dodatak za pripremu kuglica od mesa Kebbe.
  • Idealno za jednostavnu pripremu terina sa ribom i povrćem, jela sa mlevenim mesom, tatar bifteka, pašteta i namaza.
  • Fleksibilno korišćenje. Posebni dodaci takođe omogućavaju pripremu kuglica od mesa Kebbe, kobasica, kao i mlevenje mesa ili ribe.
  • Odlični rezultati čak i pri mlevenju velike količine mesa. Ova mesoreznica može da samelje i do 2 kg mesa u minuti.
  • Za OptiMUM

 

Tehničke informacije

Vrhunski rezultati

  • Od

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga