Nedostupno
Kod
15839551
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Bosch TAT6104 toster

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Bosch toster TAT 6104 Za 2 tosta Toplotno izolovano kućište Elektronski vođeni konstantni stepen zapečenosti za jednakomerno pečenje Ergonomski oblikovano dugme za bezstepeno regulisanje zapečenosti sa ugrađenim stepenom podgrevanja Funkcija podgrevanja sa odvojenom signalnom lampicom Odvojeno osvetljeno stop dugme Nastavak za podgrevanje od inox-a koji se skida Automatsko centriranje hleba za jednakomerno pečenje Dizač hleba sa funkcijom Hi-lift Zaštita pri zapadnutom hlebu Fiokica na izvlačenje za mrvice Namotavanje kabla Snaga: 900 W Boja: crvena/svetlo siva Dimenzije: 220 x 340 x 250 mm Težina: 2.3 kg

Dimenzija proizvoda
Težina 1.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Ambalaža
Ukupna težina paketa 1.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda KUVANJE ZA STOLOM
Proizvođač BSH KUCNI APARATI DOO,
Uvoznik BSH KUCNI APARATI DOO
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga