Nedostupno
Kod
21076965
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Bosch TES60321RW aparat za espresso

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Inovativni sistem grejanja "sensoFlow System" AromaPro Concept: savršen kontakt pritisak za optimalan ukus One-touch funkcija: Espresso, Café Crème, Cappuccino, Latte Macchiato, Caffe Latte sa jednim dodirom na dugme AromaDouble Shot - vrlo jaka kafa Individualno podesive temperature za kafu (3 nivoa), Odgovarajući za BRITA Intenza filter: smanjuje sadržaj kamenca u vodi i filtrira supstance koje utiču na miris i ukus Komfor: IndividualCup Volume Po visini podesiv izlaz mlaza kafe: odgovarajuće i za visoke 15 cm čaše za Latte Macchiato Mogućnost pripreme 2 espressa, kafi istovremeno Rezervoar za vodu koji se skida (zapremina 1.7 l) Fleksibilna upotreba mleka: Odlučite sami želite li koristiti mlijeko iz posude za mleko ili na primer. iz tetrapaka Kratke uputstva za upotrebu Karakteristike: Visoko-kvalitetna keramička jedinica za mlevenje ceramDrive One-Touch - specijaliteti od kafe i mleka uz samo jedan dodir sa posebno finom penom od mleka pomo

Dimenzija proizvoda
Težina 17.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend BOSCH
Ambalaža
Ukupna težina paketa 17.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda KUHINJSKI UREĐAJ
Proizvođač BSH KUCNI APARATI DOO,
Uvoznik BSH KUCNI APARATI DOO
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga