Raspoloživo u web shopu
Kod
645079
- +
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana.
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Od 1.9. do 31.12.2020. kupovinom izabranih Bosch mašina za veš možete ostvariti pravo na 2+3 godine garancije. Pravo na produženu garanciju se ostvaruje registracijom na sajtu www.bosch-home.rs najkasnije 30 dana od datuma kupovine. Posle registracije neophodno je odštampati Sertifikat koji će biti punovažan uz priloženi originalni račun kojim se dokazuje kupovina aparata tokom trajanja akcije.
Extended guarantee icon
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Bosch WAN28262BY mašina za pranje veša

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 59.80 cm
Visina 84.80 cm
Dubina 55.00 cm
Težina 69.80 kg
Dodatne informacije
Proizvođač Bosch
Boja Bela
Ima i sušilicu Ne
Kapacitet (kg) 8
Tip punjenja Prednje punjenje
Garancija 2 godine
Energetski razred A+++
Broj obrtaja 1400
Jedinica kom
Brend BOSCH
Ambalaža
Ukupna težina paketa 69.80 kg
Opis proizvoda

WAN28262BY BOSCH VEŠ MAŠINA, A+++/8KG/1400 OBRT/SER4


Serie | 4 Mašina za pranje veša, punjenje spreda 8 kg 1400 okr
WAN28262BY


Mašina za pranje veša sa EcoSilence Drive™ motorom: tih rad i trajnost na koje se možete osloniti.
EcoSilence Drive™: izuzetno energetski efikasno i tiho delovanje sa vrlo dugim životnim vekom.
AllergyPlus: razvijen posebno za potrebe onih koji pate od alergija kao i za one sa osetljivom kožom.
SpeedPerfect: savršeno čisti veš uz uštedu do 65% vremena pranja.
ActiveWater: precizno podešavanje potrošnje vode automatskim detektovanjem količine veša tokom svakog pranja.
LED displej sa jednostavnim upravljanjem na dodir i mnogim dodatnim funkcijama kao što su odgoda uključivanja i prikaz preostalog vremena.


Tehničke informacije:

Snaga / potrošnja
:
Kapacitet pranja: 1 - 8 kg
Energetska klasa: A+++ (na skali energetskih klasa od A+++ do D)
10% štedljiviji (175 kWh godišnje) od standardne vrednosti (196 kWh godišnje) energetske klase A+++ u kategoriji od 8 kg (prema zvaničnoj odluci komisije EU br. 1061/2010)
Potrošnja energije: 175 kWh godišnje, na osnovu 220 standardnih ciklusa pranja na programima pamuk na 60°C i 40°C pri punom i delimičnom punjenju i potrošnji pri low power načinu pranja. Stvarna potrošnja vode će zavisiti od toga kako se aparat koristi
Potrošnja energije pri standardnom programu 60°C pamuk 0.92 kWh pri maksimalnom punjenju i 0.73 pri delimičnom punjenju, i na standarnom programu 40°C pamuk 0.63 kWh pri delimičnom punjenju
Ponderisana potrošnja energije isključen / uključen: 0.12 / 0.5
Potrošnja vode 9900 litara godišnje, na osnovu 220 standardnih ciklusa pranja na programima pamuk na 60°C i 40°C pri punom i delimičnom punjenju
Klasa efikasnosti centrifugiranje-sušenje: B
Max. brzina centrifugiranja: 1400 o/min**
Indikacija, da su programi Pamuk intenzivno 60°C i Eco 40-60 standardni programi pranja, na koje se odnose informacije sa energetske naljepnice i podatkovne kartice, da su ovi programi pogodni za pranje normalno zaprljanog pamučnog veša i da su to najefikasniji programi u pogledu kombinovane potrošnje energije i vode. Stvarna temperatura ove kombinacije može varirati od navedene programske temperature. Produžena su vremena pranja kako bi se smanjila potrošnja energije. Učinak pranja A uvek je zagarantovan u postupku.
Standardni program 60°C pamuk traje 225 min pri maksimalnom punjenju i 210 min pri delimičnom punjenju, standardni program 40°C pamuk traje 180 min pri delimičnom punjenju
Nivo buke pranja pri standardnom programu 60°C pamuk i pri maksimalnom punjenju: 52 dB (A) re 1pW
Nivo buke centrifugiranja pri standardnom programu 60°C pamuk i pri maksimalnom punjenju: 74 dB (A) re 1pW


Programi:
Posebni programi: Alergija Plus, Tamni veš, ispiranje, Košulje/bluze, Mešano tiho/noćno pranje, Ispumpavanje/Centrifugiranje, Brzo/Mešano, Sport/Fitness, Ekstra kratak 15'/30', osetljivo/svila, vuna/ručno pranje

Funkcije:

TouchControl dugmad: varioSpeed / SpeedPerfect, Pretpranje, odgoda završetka programa, Start/Pauza sa mogućnošću kasnijeg dodavanja, Temperatura, Voda plus, Broj obrataja/Bez ispiranja


Komfor / bezbednost:
Funkcija za dodavanje veša: omogućuje naknadno dodavanje veša tokom ciklusa pranja
Zapremina bubnja: 55 l
Višestruka zaštita od izlivanja vode
Veliki displej za prikaz toka programa, temperature, brzine centrifuge, preostalog vremena, pretpodešavanja vremena završetka pranja do 24 h i preporučene količine veša
Potpuno elektronsko upravljanje za sve programe
3D-AquaSpar-sistem
Fuzzy količinska automatika
EcoSilence Drive: tiho delovanje motora sa vrlo dugim životnim vekom
AntiVibration Design: tiša i stabilnija mašina
Sistem za otkrivanje pene
Kontrola neuravnoteženosti bubnja
Zvučni signal na kraju programa
Zaključavanje opcija pred decom
Umetak za tečni deterdžent
30 cm široka vrata i ugao otvaranja 180 °
Metalna kvaka na vratima
Udobno zaključavanje


Tehničke informacije:
Mogućnost podugradnje
Dimenzije (V x Š): 84.8 x 59.8
Dubina uređaja: 55.0
Dubina uređaja uklj. vrata: 60.0
Dubina uređaja sa otvorenim vratima: 101.7


Glavne karakteristike:


Zdravlje


Grub prema mikrobima, blag prema osetljivoj koži.
Odeća koja nije pravilno oprana često nosi alergene koji mogu izazvati iritaciju kože. Zato smo razvili AllergyPlus. Kada izaberete ovu funkciju, veća temperatura pranja se održava u dužem vremenskom periodu i primenjuje se dodatno ispiranje, za efikasno smanjenje ostataka alergena u najvećoj mogućoj meri. To znači manje čestica polena, životinjske dlake i prašine u vašoj odeći. Ovaj program idealan je za osobe koje pate od alergija, kao i za osobe sa osetljivom kožom.


Opcija za noćno pranje
Opcija za noćno pranje za bilo koji program


Savršeno tiha mašina za pranje veša.
Inovativan dizajn AntiVibration bočnih zidova nije samo vizuelno privlačan: ovaj sistem takođe pruža veću stabilnost i smanjuje vibracije. Poboljšana izolacija takođe reguliše nivo buke, što Bosch mašine za pranje veša čini veoma tihim, čak i tokom ciklusa centrifuge.


Performanse

EcoSilence Drive™: izdržljiv, izuzetno tih i efikasan.
Nivo buke u vašem životnom prostoru često vam može ulepšati ili upropastiti dan. Naročito kada želite da organizujete mirnu i prijatnu večeru u krugu porodice. Bosch pogon EcoSilence toliko je tih da ćete ponekad zaboraviti da je vaša mašina za pranje veša uključena. Opremljen energetski efikasnim motorom bez četkica koji optimalno smanjuje nivo buke izazvane trenjem, obezbeđuje mnogo tiši rad bez smetnji.


Savršeno čisto za 65% manje vremena*.
SpeedPerfect je specijalna funkcija namenjena pranju veša u situacijama kada za to ima malo vremena. Zahvaljujući funkciji SpeedPerfect vreme pranja možete skratiti za 65%* bez kompromisa u pogledu rezultata. Ovu funkciju možete koristiti u kombinaciji sa većinom programa, sa bilo kojom količinom veša i bilo kojim vrstama tkanina. Na primer, izborom programa za mešovite tkanine u kombinaciji sa funkcijom SpeedPerfect, temeljno možete oprati do 4 kilograma mešovitog veša za samo 45 minuta. (*Razlika između trajanja programa Lako održavanje 40 °C i trajanja programa Lako održavanje 40 °C u kombinaciji sa funkcijom SpeedPerfect.)


Efikasno čišćenje uz efikasnu potrošnju.
Većina mašina za pranje veša vodi računa o vašoj odeći, ali samo neke su proizvedene da brinu o potrošnji energije. Funkcija ActiveWater vam omogućava da izaberete pun kapacitet ili pola kapaciteta, da bi se osigurala upotreba samo precizne količine električne energije i vode koje su potrebne za pranje određene količine veša. Dovoljan je samo pritisak na dugme da biste dobili savršene rezultate i da ne biste brinuli ni o čemu, prilikom svakog pranja.


Jednostavno za korišćenje

Nikada više nećete izostaviti nijedan komad odeće, zahvaljujući funkciji dodatnog punjenja.
Zaboravili ste da na pranje stavite dečju čarapu ili svoju majicu? Bez brige. Kada se zadnji put dogodilo da ste stavili veš u mašinu za pranje veša, pokrenuli ciklus pranja i tek onda shvatili da ste zaboravili da stavite dečju čarapu ili majicu? Funkcija dodatnog punjenja koju poseduju naše mašine za pranje veša dozvoljava vam da jednostavno dodate izostavljenu odeću ili izvadite odeću u toku ciklusa pranja*. Jednostavno pauzirajte pokrenuti program, otvorite vrata da biste dodali izostavljenu odeću u bubanj i nastavite sa pranjem. (*Dodatno punjenje nije moguće kada je temperatura sapunice viša od 50 °C ili kada je nivo vode previše visok.)


Prilagodljivost
Funkcija TimeDelay: izaberite kada u sledeća 24 časa želite da imate opran veš.

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Ovaj proizvod nema deklaraciju.