Nedostupno
Kod
616457
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Braun BD5007 epilator

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 10.80 cm
Visina 22.00 cm
Dubina 37.70 cm
Težina 1.50 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend BRAUN
Ambalaža
Ukupna težina paketa 1.50 kg
Opis proizvoda

Tip: IPL

300.000 impulsa
Vek trajanja do 15 godina ako se koristi na celom telu ili 35 godina ako se koristi na listovima, licu ili pazuhu
Razvijen na principu svetlosne tehnologije, uređaj sa intenzivnim pulsirajućim svetlom Braun Silk-expert Intense Pulsed Light (IPL) BD 5007 klinički je testiran za trajno uklanjanje vidljivih dlačica
Najbrža IPL tehnologija omogućava potpuni tretman nogu ili ruku za samo 10 minuta
Jedinstven dizajn osmišljen za laku upotrebu čak i na teško pristupačnim područjima. Uređaj ne treba puniti tako da nisu potrebni nikakvi gelovi niti lampe.
94% žena primetilo je vidljive rezultate nakon samo 3 meseca, 89% žena značajno smanjenje vidljivih dlačica čak i 12 meseci nakon poslednjeg tretmana
Gliding mode: način rada koji aktivira više bljeskova svetlosti i ostavlja manje ne tretiranih delova kože

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga