Nedostupno
Kod
624835
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Brother FS40 šivaća mašina

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 5.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend BROTHER
Ambalaža
Ukupna težina paketa 5.00 kg
Opis proizvoda

 

Brother FS40 je elektronska mašina za šivenje sa 40 bodova, idealna za šivenje garderobe, ulepšavanje doma i izradu različitihprofesionalnih komada. Primerena je za napredne podvige u šivenju,kao iza početnike na področju šivenja,koji žele profesionalnu mašinu. Start / Stop taster i podešavanje brzine šivenjasa kliznimregulatorom omogućavaju upravljanje mašine samo sa rukama, bez pedale. Ima horizontalni grajfer (tiše šivenje, jednostavna zamena donjeg konca, pregled na količinu donjeg konca) i automatski motač konca. Pet automatskih rupica za dugme iz jednog koraka,vam omogućava šivenje rupica različitih veličina.

Podešavanje dužine iširine boda omogućavajujoš jednostavniju upotrebu, a LEDsijalice na mašini omogućavaju dugotrajni vek (nije potrebna zamena) i kvalitetno svetlo će vam omogućiti da lepo vidite prave boje materijala.Dugme za

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga