Nedostupno
Kod
651597

Brother FS40S mašina za šivenje

web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.

Brother FS40S mašina za šivenje

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Brother FS40S mašina za šivenje

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 44.00 cm
Visina 33.00 cm
Dubina 21.00 cm
Težina 5.40 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend BROTHER
Boja Bela
Garancija 2 godine
Ambalaža
Ukupna težina paketa 5.40 kg
Opis proizvoda

Brother FS40S mašina za šivenje
Mašina sa svim funkcijama naprednih modela
Ima 40 bodova sa podesivom dužinom do 4 i širinom čak do 7 mm, uključujući 5 automatskih rupica za dugme iz jednog koraka
Različiti tasteri za podešavanja (npr. podešavanje brzine šivenja, pozicije igle, itd.), kao i ugrađeni uvlakač konca u iglu i jednostavno postavljanja donjeg konca čine je izuzetno jednostavnom za upotrebu
Zahvaljujući LED sijalici materijal ćete pri šivenju videti u pravoj boji

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga