Nedostupno
Kod
634983
82.499,25 din.
akcija
akcija
Od 1.4.2021. do 18.4.2021.
109.999,00 din.
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Cancun ležaljka za dvoje 130x226x40 cm

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 130.00 cm
Visina 40.00 cm
Dubina 226.00 cm
Težina 38.00 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod je montiran
Vrsta Ležaljka
Materijal Veštački ratan
Stil Moderno
Obrada Mat
Tip Klasičan
Boja Siva
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 228x133x43
Ukupna težina paketa 38.00 kg
Opis proizvoda

za dve osobe
aluminijumska konstrukcija
naslon i sedište svetlo sivi ratan (polukružni oblik ratana)
podesivi naslon - mogućnost podešavanja na nekoliko visina (obe strane, svaka strana zasebno)
uključen svetlo sivi jastuk debljine 10 cm
max nosivost je do 160 kg


aluminijumska konstrukcija - prednosti aluminijumskog baštenskog nameštaja: ne rđa u uslovima normalnog, redovnog korišćenja, otporan je na vremenske uslove, ne bledi na suncu, lagan je, pa zahteva minimalno održavanje!

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Normativ kvaliteta SRPS EN 581-1:2017; SRPS EN 581-2:2016; SRPS EN 17
Tip proizvoda LEŽALJKA
Dimenzija 130x226x40 cm
Materijal izrade Koпstrukcija ležaljke izгađeпa је od metalnih cevastih pгofila. Sedište i паslоп su оbložепi jastucima koji se sastoje od: tekstilпe tkaпiпe, геtех platпa, poliuretaпske репе, гajsfeгšlusa i kопса. Ostali mateгijali: mehaпizam za podešavaпje naslопа, plastičпe tгake, plastičпi graпičnici, plastične zaptivke i plastičпe stope. Zavгšna оbrаdа za metal.
Održavanje Nameštaj od PVC ratana može se čistiti pomoću creva za vodu ili kompresorskog perača (miniwash). Potrebno je jednostavno ukloniti jastuke sa nameštaja i pomoću pritiska vode ukloniti mrlje i prljavštinu s nameštaja. Ukoliko se radi o jačim mrljama, potrebno je upotrebiti sunđer, blagi sapun i hladnu vodu kako bi se mrlja uklonila. Preporučljivo je ostaviti nameštaj da se u potpunosti osuši prirodnim putem. Na metalnu strukturu preporučljivo je naneti zaštitno sredstvo (najmanje jedanput godišnje) namenjeno pojačavanju sjaja i vodootpornosti (kako bi se izbegla pojava rđe). Jastuke treba čuvati u zatvorenom prostoru. Tokom godine (van letnje sezone) potrebno je prekriti nameštaj zaštitnom presvlakom ili folijom.
Zemlja porekla NRK
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o, Partizanske av.2A,Beograd
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga

Pronašli smo proizvode koji bi mogli da vam se dopadnu!