Nedostupno
Kod
612951
Opis proizvoda...
Registracijom na www.candy.rs (u roku od 30 dana od datuma kupovine), garancija ovog aparata se produžava sa 2 na 5 godina. Akcija traje od 1.4.2021. do 30.9.2021.
Extended guarantee icon
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Candy CCVB 60D vinski frižider

Dodajte u listu želja
po porudžbini
Ovaj proizvod potrebno je poručiti od proizvođača. Ako se proizvod izrađuje po specifikacijama kupaca prodaja je moguća samo u centrima. Ostali proizvodi mogu se kupiti i putem webshopa uz plaćanje punog iznosa. U centrima je potrebna uplata akontacije od 30%.
Dimenzija proizvoda
Širina 59.50 cm
Visina 81.30 cm
Dubina 57.00 cm
Težina 52.50 kg
Dodatne informacije
Tip Vinski frižider
NoFrost Ne
Broj vrata 1
Visina (cm) do 145 cm
Energetski razred D
Garancija 2 godine
Jedinica kom
Brend CANDY
Ambalaža
Ukupna težina paketa 52.50 kg
Opis proizvoda

Proizvođač: Candy
Model: CCVB 60D
Boja: Crna
Ukupan prostor: 38 boca ( od 0.75 l )
Jačina buke: 39 dB
Tip: Ugradni
Ostalo: 2 temperaturne zone. Drvne police. Digitalno upravljanje. 5+5 polica. LED osvetljenje. Inox ručke. Podesive nogice

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga