Nedostupno
Kod
619412
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Registracijom na www.candy.rs (u roku od 30 dana od datuma kupovine), garancija ovog aparata se produžava sa 2 na 5 godina. Akcija traje od 1.10.2020. do 31.3.2021.
Extended guarantee icon
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Candy GVS44 138 DWC3 mašina za pranje veša

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 60.00 cm
Visina 85.00 cm
Dubina 44.00 cm
Težina 65.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend CANDY
Ambalaža
Ukupna težina paketa 65.00 kg
Opis proizvoda

GrandÒ Vita nova je linija Candy mašina za pranje veša dizajnirana da zadovolji potrebe svakodevnog života. Inovativna MPS+ tehnologija osigurava najbolje rezultate pranja čak i kod niskih temperatura, uz postizanje potpunog učinka deterdženta i smanjenje trajanja ciklusa pranja. Širok asortiman s jednostavnim i intuitivnim displayom za one željne praktičnosti ili isključivo touch (na dodir) display za one koji prednost daju funkcionalnosti. Uz veće i manje dimenzije zavisno o vašim potrebama, sada možete odabrati super slim model dubine samo 33 cm ili čak model velikog kapaciteta. GrandÒ mašine za pranje veša nude do 10 kg kapaciteta za potrebe velike porodice ili one koji perilicu koriste samo kad moraju.


Nemojte žuriti da brzo izvadite veš iz mašine. Zahvaljujući Refresh Touch, na kraju pranja će Vam aplikacija sugerisati da pokrenete kratke i periodićne obrtaje bubnja, kako bi se na taj način održala svežina veša koji ne možete odmah da stavite da se suši.


OSNOVNE KARAKTERISTIKE
Model: GVS44 138 DWC3
Tip: Samostojeća
Vrsta punjenja: Prednje
Kapacitet (kg) – novo (2010/30/EC): 8
Zapremina bubnja: 54 l
Boja: Bela
Boja/materijal vrata: Hromirana
Boja/materijal programatora: Crna
TEHNIČKE KARAKTERISTIKE
Povezanost: NFC
Motor: AC
Maksimalna brzina centrifuge (obr/min) – novo (2010/30/EC): 1300
Elektronika: Digital
Materijal bubnja: Inox
Napon (V): 220-240
Vrsta utikača: Schuko
PROGRAMI I FUNKCIJE
Glavne karakteristike: Mix Power System+
Vodena para: Ne
Odloženi start: Kao taster (do 24h)
PERFORMANSE
Klasa energetske efikasnosti – novo (2010/30/EC): A+++
Klasa efikasnosti pranja – novo (2010/30/EC): A
Potrošnja energije (kWh): 1.05
Nivo buke centrifuge: 80
Nivo buke pranja: 60

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga