Nedostupno
Kod
g1cloud1
Grupisani proizvodi
Proizvodi u ponudi
1 - Nedostupno: Cloud naddušek 80x200x55cm
1 - Nedostupno: Cloud naddušek 80x200x55cm
akcija
7.999,00 din.
2 - Nedostupno: Cloud naddušek 90x190x55cm
akcija
7.999,00 din.
3 - Nedostupno: Cloud naddušek 120x190x55cm
akcija
10.999,00 din.
4 - Nedostupno: Cloud naddušek 140x190x55cm
akcija
12.999,00 din.
5 - Nedostupno: Cloud naddušek 160x190x55cm
akcija
14.999,00 din.
6 - Nedostupno: Cloud naddušek 180x200x55cm
akcija
16.999,00 din.
- +
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili Vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Cloud naddušek više dimenzija

Dodajte u listu želja
po porudžbini
Ovaj proizvod potrebno je poručiti od proizvođača. Molimo vas da u centrima uplatite akontaciju u iznosu 30% od cene. Odmah ćemo vas informisati o roku isporuke, načinu preuzimanja ili dogovoriti moguću dostavu.
Opis proizvoda

Jezgro: MEMORY pena (45kg/m3) visine 5 cm
Presvlaka: Vitality Skin Care* tkanina (90% poliester, 10% viskoza)
Ukupna visina naddušeka: 5,5 cm
Pruža dodatnu udobnost i formira se prema obliku tela.
Koristi se na postojećim dušecima i ležajevima. Izuzetno udobno spavanje omogućava na krevetima na  izvlačenje i na sedećim garniturama gde niste u mogućnosti da birate dušek prilikom kupovine.
PAKOVANJE: vakumiran, u praktičnoj torbi

Vitality Skin care* tkanina revitalizuje, oplemenjuje i pomlađuje kožu. Dim. 80 i 90 isporučuju se u praktičnoj torbi.

KADA KUPITI NADDUŠEK OD MEMORY PENE
Memory pena je materijal na bazi poliuretana nastao i razvijen u laboratorijima NASA-e. Najpre je primenjen u izradi medicinske opreme dok je za masovniju proizvodnju postao dostupan tek poslednjih nekoliko godina i to prvenstveno u izradi kvalitetnih dušeka i jastuka.
Termoelastična pena ima svojstvo da reaguje u dodiru sa toplinom. Na nižim temperaturama je čvrsta a pod uticajem telesne toplote ‘‘mekša” te se postepeno oblikuje i prilagođava položaju i težini tela spavača. Tako je rasterećenje pritiska gotovo potpuno. Osećaj spavanja na takvoj podlozi često se opisuje kao osećaj bestežinskog stanja! Kod promene položaja tela tokom spavanja podloga se ponovo lagano prilagođava pa je okretanje zbog neudobnog pritiska na ovoj je podlozi znatno smanjeno. Memory naddušek od viskoelastične pene ima izvrstan antidekubitalni učinak i pravo je rešenje za probleme obamrlosti, utrnulosti i bolne ukočenosti do kojih dovodi loša površinska cirkulacija.
Naddušeci od visokoelastične pene imaju veću gustinu od ostalih poliuretanskih dušeka zbog čega su teži i tvrđi na prvi dodir. Od gustine zavisi i brzina kojom reaguje na toplinu tela – što je gustina veća pena reaguje sporije i oblikuje se postepeno.
Naddušek od memorijske pene osetljivim osobama garantuje smanjenje bolnog površinskog pritiska a dinamičnim osobama nudi mogućnost izbora. Dugovečan je i lagan za održavanje.

Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend SPA GEL

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga