Nedostupno
Samo je 0 preostao
Kod
22169107
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili Vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Denver TCU-206 beli prenosivi radio uređaj

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

CD PLAYER / FM RADIO - prenosivi radio uređaj, sa mogućnošću puštanja CD-a. Ležište za CD na vrhu uređaja , teleskopska antena, ugrađena 2 stereo zvučnika od 1W, LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem plave boje, priključak za USB, MP3, slušalice. Napajanje strujno ili 6 baterija veličine C , dimenzije 245mm (š) x 133mm (v) x 215mm (d), težina oko 1 kg.

Dimenzija proizvoda
Težina 67.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend DENVER
Ambalaža
Ukupna težina paketa 67.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda RADIO/MP3
Proizvođač REFOTB D.O.O.,
Uvoznik REFOTB D.O.O.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu uporabu