Raspoloživo u web shopu
Kod
634744
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Dominica baštenski set od PVC ratana

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 79.35 kg
Dodatne informacije
Montaža Jednostavno sklapanje
Vrsta Baštenski set
Materijal Veštački ratan
Stil Klasično
Obrada Mat
Tip Klasičan
Boja Siva
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 2
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 135x77x12
Dimenzija paketa 2 (š/d/v) 208x98x93
Ukupna težina paketa 79.35 kg
Opis proizvoda

set ugaona garnitura + sto
ugaona garnitura sa jastucima
kaljeno staklo na stolu debljine 6 mm
jastuci debljine 10 cm
tamno sivi ratan/tamno sivi jastuci


dim.ugaone garniture: 268x205x75 cm
dim.stola: 130x75x75 cmmax nosivost do 80 kg po sedištu


Uputstvo za montažu ovog proizvoda pronađite ovde.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Normativ kvaliteta SRPS EN 581-1:2017; SRPS EN 581-2:2016; SRPS EN 17
Tip proizvoda BAŠTENSKI SET
Dimenzija ugaona: 268x208x82 cm, sto: 130x75x75 cm
Materijal izrade Koпstгukcija gагпiture izгаđепа јe od metalnih cevastiil pгofila. Sedište i паslоп su obložeпi jastucima koji se sastoje od: tekstilпe tkaпiпe, геtех platna, poliuretaпske репе, silikoпske vate, rajsferšlusa i kопса. Ostali mateгijali: plastičпe tгake i plastičпe stopice. Koпstгukcija stola uгađena је od metalnih cevastih pгofila, ploča stola је od kaljenog stakla. Ostali mateгijali: plastičпe trake, silikonski prihvatnici, plastične stopice, imbus vijci i platne.Završnaa obrada za metal.
Održavanje Nameštaj od PVCratana može se čistiti pomoću creva za vodu ili kompresorskog perača (miniwash). Potrebno je jednostavno ukloniti jastuke sa nameštaja i pomoću pritiska vode ukloniti mrlje i prljavštinu s nameštaja. Ukoliko se radi o jačim mrljama, potrebno je upotrebiti sunđer, blagi sapun i hladnu vodu kako bi se mrlja uklonila. Preporučljivo je ostaviti nameštaj da se u potpunosti osuši prirodnim putem. Na metalnu strukturu preporučljivo je naneti zaštitno sredstvo (najmanje jedanput godišnje) namenjeno pojačavanju sjaja i vodootpornosti (kako bi se izbegla pojava rđe). Jastuke treba čuvati u zatvorenom prostoru. Tokom godine (van letnje sezone) potrebno je prekriti nameštaj zaštitnom presvlakom ili folijom.
Proizvođač Xian Cheng Commerical (Thailand) Company,Tajland
Zemlja porekla NRK
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o, Partizanske av.2A,Beograd
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu
Pronašli smo proizvode koji bi mogli da vam se dopadnu!