Nedostupno
Kod
626824
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Dry Sleep dušek 90x190x28 cm

Dodajte u listu želja
po porudžbini
Ovaj proizvod potrebno je poručiti od proizvođača. Molimo vas da u centrima uplatite akontaciju u iznosu 30% od cene. Odmah ćemo vas informisati o roku isporuke, načinu preuzimanja ili dogovoriti moguću dostavu.
Opis proizvoda

JEZGRO: PU pena, visine 26 cm, gustine 30kg/m3, nedeformirajuća, ortopedska


PRESVLAKA: Dry Sleep* antibakterijska tkanina, 100% poliester, ispunjena hypoalergenim vlaknima 200gr/m2. Na zimskoj strani sloj prošivene vune (300gr/m2)a na letnja strana prošivena hypoalergenim vlaknima (350gr/m2)


UKUPNA VISINA DUŠEKA: 28 cm


NAPOMENA: namenjen ortopedskim podnicama sa mogućnošću provetravanja.


TVRDOĆA: srednje tvrdi dušek


PAKOVANJE: vakumiran


KADA KUPITI DUŠEK OD PU (POLIURETANSKE) PENE Dušek koji osigurava tvrđi oslonac, a u isto vreme udoban. Ovde govorimo najčešće o dušecima velike otpornosti, ergonomskih kvaliteta koji su vrlo elastični. Spolja su presvučeni idealnim tkaninama koje prate navedene kvalitete ili ih eventualno poboljšavaju. Takav proizvod je nedeformišući i nakon dužeg korišćenja, ekstremno fleksibilan zbog svoje velike elastičnosti, tako da je dobar izolator. Idealan je za osobe koje spavaju na boku i kojima je noću često hladno. Obavezno se moraju koristiti u kombinaciji sa ortopedskim podnicama koje imaju mogućnost provetravanja. Ne preporučuje se osobama koje se više znoje tokom noći i ne sme se koristiti u prostorijama koje imaju povećanu vlažnost vazduha.

Dimenzija proizvoda
Širina 90.00 cm
Visina 28.00 cm
Dubina 190.00 cm
Težina 13.49 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Za dušek veličine 90x190 cm
Garancija 2 godine
Stil Moderno
Periva presvlaka nije periva
Materijal Tkanina
Tip PU pjena
Obrada Mat
Boja Bela
Zone Blok
Vrsta Pjena
Model DRY SLEEP
Po meri Ne
Jedinica kom
Brend DRY SLEEP
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 40x40x90
Težina pak 1 (kg) 13.49
Ukupna težina paketa 13.49 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga