Raspoloživo u web shopu
Kod
644431
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Proizvodi sa oznakom FSC™ izrađeni su od drveta koje je proizvedeno na odgovoran način kojim se obezbeđuju pogodni životni uslovi za prirodu, životinje i ljude.
Extended guarantee icon
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Ellison drvena ugaona garnitura 215x215x65cm

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 74.00 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Stil Moderno
Vrsta Dvosed/Trosed
Materijal Puno drvo FSC
Boja Natur
Tip Klasičan
Obrada Mat
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 3
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 157x68,5x46,5
Dimenzija paketa 2 (š/d/v) 157x68,5x46,5
Dimenzija paketa 3 (š/d/v) 71x68,5x46,5
Ukupna težina paketa 74.00 kg
Opis proizvoda

masivno drvo akacije u natur boji zaštićeno uljanim premazom
FSC drvo
svetlo braon jastuci debljine 10 cm
nosivost do 80 kg po sedištu


Uputstva za montažu ovog proizvoda pronađite ovde.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda UGAONA GARNITURA
Dimenzija 215x215x65 cm
Materijal izrade Masivno drvo FSC akacije 24x60 mm (okvir naslona), potporne prečke 24x70 mm, 22x40 mm, 20x50 mm, 20x30 mm, noge 50x50 mm, letvice 24x50 mm (leđa) i 15x40 mm (sedište); premazano uljanim premazom, plastične stopice, metalni vijci i metalni spojni elementi; metalne kopče za spajanje; jastuci: PU sunđer 10 cm gustine 17 kg/m3 + silikonska vlakna, 100% poliester 180g.
Održavanje Najbolje što možete učiniti za svoj drveni nameštaj je premazati ga uljem odmah nakon raspakovanja i sastavljanja. Iako je ovaj drveni nameštaj prethodno tretiran uljem, naša preporuka je da to učinite opet pre početka korišćenja, čim ga smestite u željeni prostor. Pripazite na odabir ulja za premazivanje koji će najbolje zaštiti vaš drveni nameštaj. Pre redovnog premazivanja drveni nameštaj dobro očistite. Možete koristiti kompresorski čistač i lagano proći svaki deo. Time ćete osigurati čistu površinu i omogućiti ulju da lakše prodre u drvo. Osim toga, uvek pratite uputstvo koje dobijete uz sredstvo za održavanje! Nameštaj od drveta mora biti potpuno suv pre nanošenja uljanog tretmana. Naša preporuka je da ga premažete uljem za drvo dva do tri puta tokom letnje sezone i pre odlaganja preko zime. Drveni nameštaj duže će ostati kao nov ako ga adekvatno odlažete preko zimskog perioda. Drveni nameštaj ne bi smeo stajati na suvom i toplom prostoru jer ga takvi uslovi mogu isušiti. Umesto toga, odložite nameštaj u garažu ili drugi prostor koji je dovoljno provetren, ali zaštićen od kiše i snega. Takođe, nemojte ga prekriti plastikom i sličnim materijalima jer mogu uzrokovati truljenje i pojavu buđi
Zemlja porekla Vijetnam
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu
Pronašli smo proizvode koji bi mogli da vam se dopadnu!