Raspoloživo u web shopu
Kod
626295
Rasprodaja
8.999,00 din.
Rasprodaja traje do isteka zaliha.
13.999,00 din.
Rasprodaja
- +
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili Vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Herman barski sto 80x80 cm

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

 

masivno drvo akacije zaštićeno uljanim premazom
natur boja 

FSC drvo

noge debljine 40x60 mm

bočne strane ploče stola su blago zaobljene 

 

Uputstvo za montažu preuzmite ovde

Dimenzija proizvoda
Širina 80.00 cm
Dubina 80.00 cm
Visina 100.00 cm
Težina 13.50 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Materijal izrade Puno drvo
Vrsta Sto
Materijal Puno drvo
Stil Moderno
Obrada Mat
Boja Natur
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 101x80x7,5
Težina pak 1 (kg) 13.50
Ukupna težina paketa 13.50 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Normativ kvaliteta SRPS EN 581-1;SRPS EN 581-3;SRPS EN 1730;SRPS EN 1
Tip proizvoda BARSKI STO
Dimenzija dim.80x80x100 cm
Materijal izrade Konstrukcija stola izrađena je od masivnog drveta. Ostali materijali: plastične stopice, vijci za drvo, imbus vijci i platne. Završna obrada: premaz za drvo.
Održavanje Najbolje što možete učiniti za svoj drveni nameštaj je premazati ga uljem odmah nakon raspakovanja i sastavljanja. Iako je ovaj drveni nameštaj prethodno tretiran uljem, naša preporuka je da to učinite opet pre početka korišćenja, čim ga smestite u željeni prostor. Pripazite na odabir ulja za premazivanje koje će najbolje zaštiti vaš drveni nameštaj. Pre redovnog premazivanja drveni nameštaj temeljno očistite. Možete koristiti kompresorski čistač i lagano proći svaki deo. Time ćete osigurati čistu površinu i omogućiti ulju da lakše prodre u drvo. Osim toga, uvek pratite uputstvo koje dobijete uz sredstvo za održavanje! Drveni nameštaj mora biti potpuno suv pre nanošenja uljanog tretmana. Naša preporuka je da ga premažete uljem za drvo dva do tri puta tokom baštenske sezone kao i pre odlaganja tokom zime. Drveni nameštaj duže će ostati kao nov ako ga adekvatno skladištite preko zimskog perioda. Drveni nameštaj ne bi smeo stajati na suvom i toplom prostoru jer ga takvi uslovi mogu isušiti. Umesto toga, spremite nameštaj u garažu ili drugi prostor koji je dovoljno provetren, ali zaštićen od kiše i snega. Takođe, nemojte ga prekriti plastikom i sličnim materijalima jer mogu uzrokovati truljenje i pojavu plesni.
Proizvođač Eco Tech Company Ltd.,Vijetnam
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga