Nedostupno
Kod
644682
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Hisense QE35XV0A klima uređaj

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 164.50 cm
Visina 89.00 cm
Dubina 47.80 cm
Težina 47.07 kg
Dodatne informacije
Boja Bela
Garancija 2 godine
Vrsta Zidna
Energetski razred grejanja A+++
Snaga 3 - 4,9 kW
Proizvođač Hisense
Energetski razred hlađenja A+++
Jedinica kom
Brend HISENSE
Ambalaža
Broj paketa 2
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 95x30x39
Dimenzija paketa 2 (š/d/v) 94x38,5x63
Ukupna težina paketa 47.07 kg
Opis proizvoda

Kapacitet 3,5kW - 12.000 Btu/h
Energetska klasa A+++/A+++; A+++
SEER: 8,1  
SCOP: 5,6(W); 5,1(A)  
Grejač kućišta spoljne jedinice uvek vam obezbeđuje neverovatnu iskorišćenost koeficijenta (SCOP)  
AI comfort mode - inteligentna kontrola temperature, vlažnosti i brzine ventilacije  
Hisense patentirana tehnologija samočišćenja unutrašnje i spoljne jedinice  
360°DC Inverter Technology  
HISMART LIFE
WI-FI Control  
Smart Voice Control  
4D Auto Swing  
SUPER cooling  
I Feel  
Super Quiet Mode 18 dB(A)  
Grejanje na čak -20°C
Novi ECO gas: R32  
Kompresor GMCC - TOSHIBA
Garancija na kompresor: 7 godina


Energy Pro A+++ WiFi 12K


Hisense Inverter Expert Tehnologija, Kvalitet, Integritet i Odgovornost su četiri ključna elementa Hisensa.              
Hisense je prva kompanija u Kini koja je proizvela i lansirala na tržište inverter klima uređaje i od tada se obavezala 20 godina na razvoj i promociju inverter tehnologije. Hisense je tokom godina na ovom polju akumulirao nenadmašnu tehnoligiju, iskustvo i poverenje potrošaća. Hisense je oduvek bio na celu industrije inverterskih klima uređaja.


AI SMART: Inteligencija koja radi sa vama           
Samo jednim dugmetom možete pokrenuti inteligentan nadzor vazduha, kontrolu temperature, vlažnosti, pravca i jačine izduvavanja vazduha na sveobuhvatan način. Ne morate da brinete o tome kako ćete koristiti klima uređaj. AI će to učiniti za vas, kako bi vam obezbedio maksimalnu udobnost u svakom trenutku.


TMS COMFORT CONTROL SYSTEM: Inteligentna kontrola temperature, vlage i protoka vazduha               
Hisense TMS tehnologija izračunava parametare okruženja u zatvorenom prostoru koji najviše odgovaraju korisnicima. Na osnovu 6 parametara: temperature, vlažnosti, brzine izduvavanja vazduha, toplotnog zračenja, količine odeće i aktivnosti korisnika, Hisense klima uređaj inteligentno kontroliše temperaturu, vlažnost i brzinu izduvavanja vazduha.


SMART VOICE CONTROL: Ovladajte svojim životom uz pomoć Alexa asistenta   
Nova Hisense Hismart Life aplikacija kompatibilna je sa Google virtualnim asistentom Alexa, tako da možete koristiti Amazon Echo za upravljanje aplikacijom. Zahvaljujući govornoj interakciji moguće je regulirati temperaturu, uključiti ili isključiti uređaj, kao i podesiti režim rada. Hismart aplikacija dostupna je i na srpskom jeziku.


WI-FI CONTROL: Jednostavna i pouzdana Wi-Fi konekcija            
Svojim klima uređajem možete upravljati sa bilo kog mesta pomoću mobilnog telefona i Wi-Fi veze. Tako ćete moći stvoriti prijatnu atmosferu u domu pre dolaska kući ili se brinuti o svojim ljubimcima sa velike udaljenosti.


FULL DC INVERTER: Vrhunska tehnologija za najbolje performanse         
360°DC inverterska tehnologija je najsavremenija tehnologija koja omogućava inteligentan rad klima uređaja i smanjuje energetske gubitke. Kompresor radi lakše i efikasnije, kontrola temperature je preciznija, a buka je niža.


HEATING LOW TO - 20 ℃: Super kapacitet zagrevanja   
Hisense klima uređaji klase SUPER DC Inverter rade na -20°C u režimu „grejanja“, što je važna prednost za hladne zimske klimatske uslove. Kada se sneg ili led otapaju, grejač kućišta spoljnje jedinice sprečava da nastane kondezacija na istom i zamrzavanje rezervoara. Uređaj radi efikasno i u zahtevnijim uslovima niskih spoljnih temperatura i uvek vam obezbeđuje neverovatnu iskorišćenost stope (SCOP). Silentium Pro, Energy Pro i Energy modeli imaju temperaturni opseg u režimu „grejanja“ od -20°C i integrisan grejač kućišta.


Grejač spljne jedinice: Super kapacitet zagrevanja          
Spolašnja jedinica klima uređaja ima ugrađeni grejač koji sprečava stvaranje kondenza u kućištu, sprečavajući smrzavanje jedinice i poboljšavajući ukupne performanse uređaja. Grijač čini aparat efikasnim i u zahtevnim uslovima i uvek osigurava najvišu stopu iskorišćenja (SCOP).


MULTI ANTI-CORROSION PROTECTION: 7 nivoa zaštite spoljne jedinice
Kućište spoljašnje jedinice zaštićeno je vruće pocinkovanom čeličnom pločom i keramičkom pečenom bojom. Dvostrukim slojem cinka, dvostrukim rastvorom cink-gvožđa, čeličnom matricom, slojem učvršćivača u prahu i slojem keramičke boje. Sve to da bi se stvorila snažna sedmostruka zaštita, koja značajno produžava radni vek spoljašnje jedinice izložene atmosferskim uticajima.


DUAL SELF-CLEANING: Visoka efikasnost i čist vazduh   
Hisense patent hidrofilni premaz nove generacije omogućava uklanjanje (nagomilane prašine/mikroorganizama/ulja) sa aluminijumskih površina pomoću ciklusa smrzavanja i odmrzavanja. Time se dodatno smanjuje i potrošnja električne energije. Nakon isključivanja klima uređaja, unutrašnji ventilator će nastaviti da radi dodatnih 30 sek. kako bi osušio isparivač.


IONIZER: Prečišćava vazduh i doprinosi vašoj vitalnosti
Klima uređaj se odlikuje super Ionizatorom koji u vazduh oslobađa važne i korisne negativne jone. Ovi joni su neophodni za ćelijski metabolizam i druge vitalne funkcije. Efikasan sistem filtracije uklanja polen, mirise, dim i prašinu, uvek obezbeđujući čist vazduh.


FAST COOLING: Turbo mod za brzo rashlađivanje            
Ova jedinstvena tehnologija slabe magnetne regulacije koristi se za rad na visokim frekvencijama pri visokiim temperaturama, čime se postiže veći kapacitet hlađenja i povećava brzina hlađenja prostorije za čak 25%.


8°C HEATING: Uštedite energiju i sačuvajte prostor od smrzavanja          
Ovaj poseban režim rada inverter klima uređaja, održava sobnu temperaturu na 8°C čak i kada je spoljna temperatura veoma niska. Omogućava manju potrošnju električne energije i sprečava oštećenje opreme u prostoriji zbog niske temperature (pogodno za vikendice).


FOUR SLEEP MODES: Noćni režim prilagođen svakom članu porodice    
Spavanje je od vitalnog značaja za naše telo, a odmaranje donosi benefite za naše zdravlje. Hisense klime poseduju 4 noćna (SLEEP) režima rada prilagođena svakom uzrastu: deca, omladina, odrasli, stariji. Krivulja temperature će se prilagoditi u skladu sa odabranim režimom.


SUPER QUIET MODE: Super tihi režim svodi nivo buke na minimum       
Pomoću specijalno dizajniranih vazdušnih tunela i napredne tehnologije, nova generacija Hisense Inverter klima uređaja, postiže izuzetno nizak nivo buke, do 18 dB u „Quiet“ režimu.


I FEEL: Inteligentna kontrola temperature           
I Feel je senzor visoke preciznosti koji se nalazi u daljinskom upravljaču. Senzor prenosi informacije o temperaturi na unutrašnju jedinicu klima uređaja, koja automatski podešava rad uređaja, u zavisnosti od uslova oko korisnika.


SELF-DIAGNOSIS PROTECTION & AUTOMATIC PROTECTION: Osigurana bezbednost       
Hisense klima uređaji imaju mogućnost praćenja grešaka, samodijagnostike i jasanog prikazivanja kodova grešaka u realnom vremenu, čime omogućavaju brže otklanjanje problema, lakše održavanje, kao i hitno isključivanje napajanja uređaja u slučaju preopterećenja sistema, čime se osigurava maksimalna bezbednost.


MULTI-LAYER AIR PURIFYING Tehnologija: Osiguran visok kvalitet vazduha        
Hisense AC poseduju više filtera i svaki ima funkciju da vam obezbedi bolji i zdraviji vazduh. Najčešći filteri u našim klimama su Vitamin C filter, Catechin filter, Silver Ion filter, Photic Catalist filter, HEPA filter i Aroma filter.


ACTIVE CARBON FILTER: Najbolja apsorpcija čestica i neprijatnih mirisa
Filter sa aktivnim ugljem koji pomoću čestica uklanja hemikalije, isparenja i duvanski dim. On je savršeno rešenje za eliminisanje neprijatnog vazduha i omaogućavanje uživanja u svežem i čistom vazduhu.


MILDEW PROOF: Uvek čist i zdrav vazduh           
Nakon isključivanja klima uređaja, unutrašnji ventilator će nastaviti da radi dodatnih 30 sekundi kako bi isušio isparivač. Sprječavanjem skupljanja plesni na isparivaču održaćete vazduh zdravim.


Garancija na kompresor bez dodatnih troškova  
Na srpskom tržištu, za sve Hisense klima uređaje Hisense je obezbedio produženu garanciju koja se odnosi na kompresor uređaja
Svi Inverter modeli – 7 godina uz obaveznu registraciju na sajtu www.hisense.rs, bez dodatnih troškova.
Kupac najkasnije u roku od tri meseca od datuma kupovine samo treba da registruje garanciju, kako bi stekao pravo na istu.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga