Nedostupno
Kod
622161
Uz registrovanu kupovinu na sajtu www.garanplus.eu/promo5 ovaj proizvod ima produženu garanciju na motor/kompresor u trajanju od 5 godina.
Extended guarantee icon
Produžena garancija se ostvaruje isključivo online tj. registracijom na sajtu http://www.elpromotion.eu/rs/ Rok za registraciju je 30 dana od datuma kupovine. Važi za aparate kupljene u periodu od 01.07. do 31.12.2020. Telefon call centra za pomoć prilikom registracije 011/4250 050 ili na email claims@elpromotion.eu.
Extended guarantee icon
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Indesit BWA 71252 W mašina za pranje veša

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Kapacitet: 7 kg


Broj obrtaja centrifuge: 1200 obr/min


Broj programa: 16


Dodatne karakteristike: Innex, promena temperature, mogućnost regulacije centrifuge


Energetska klasa: A++


Odlaganje početka pranja: Da


Dimenzije (ŠxVxD): 59.5×85×54 cm


PUSH&WASH – OTKLANJANJE MRLJA SAMO JEDNIM DUGMETOM


Hrana, masnoće,kafa ili boje? Odeća, posteljina i krpe su izložene mrljama, posebno sa decom u kući. Srećom, postoje Indesit INNEX uređaji dizajnirani da pojednostave pranje veša. INNEX uklanja više od 20 najčešćih mrlja na 30 stepeni, bez prethodne obrade te u samo 45 minuta bez odabira temperature ili programa. Njegova tajna je PUSH&WASH dugme: uključenje, odabir programa i pokretanje zamenjeni su sa samo jednim pritiskom dugmeta. Željeni rezultati se postižu samo jednim klikom.


BRZI PROGRAMI


Kada vaši odevni predmeti nisu jako prljavi, zašto gubiti vreme? Dovoljno je odabrati neki od brzih programa kako biste osvežili odjeću.


POSUDA ZA DETERDŽENT NE SLUŽI SAMO ZA STAVLJANJE DETERDŽENTA VEĆ GA I MERI


Unutrašnjost posude za deterdžent je dizajnirana tako da se izbegnu rasipanja i da se omogući njegovo precizno doziranje, bilo da se radi o tečnom ili o deterdžentu u prahu. Skala je podeljena na vrednosti i tako omogućava da se izmeri prava količina deterdženta i izbegne suvišno doziranje.


AUTOMATSKO PRILAGOĐAVANJE VODE


Voda ima veliku vrednost-mašine za veš INNEX optimizuju njenu potrošnju u toku procesa pranja: od prvih faza pa sve do ispiranja , sigurni ste da koristite samo onu količinu vode koja je neophodna za pranje veša koji ste stavili u mašinu. Štednja vode naravno znači i da štedite energiju koja je potrebna da bi se zagrejala.

Dimenzija proizvoda
Širina 59.50 cm
Visina 85.00 cm
Dubina 53.50 cm
Težina 68.30 kg
Dodatne informacije
Proizvođač Indesit
Ima i sušilicu Ne
Kapacitet (kg) 7
Tip punjenja Prednje punjenje
Garancija 2 godine
Energetski razred A++
Broj obrtaja 1200
Jedinica kom
Brend INDESIT
Ambalaža
Ukupna težina paketa 68.30 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga