• Postanite član Emmezeta kluba!

  • Registrujte se

Prijavite se na newsletter

Lista želja

O nama

Do 2011. godine Emmezeta je bila u vlasništvu francuske korporacije PPR koja posluje u mnogim zemljama širom sveta, a posebno je poznata po brendovima kao šta su GUCCI, ISL, PUMA. U sklopu PPR-a deluje i CONFORAMA koja je ujedno drugi najveći maloprodajni lanac trgovina nameštaja i artikala za uređenje doma na svetu, a čiji je sastavni deo i Emmezeta. Emmezeta zajedno sa Conforamom 2011 prelazi u vlasništvo Grupe Steinhoff International. To je izuzetna pogodnost za našu kompaniju, kako za njene zaposlene tako i za kupce, budući da kao grupacija imamo velike ambicije na području specijalizovane distribucije proizvoda za opremanje kuće i doma na tržištu Evrope.

Zahvaljujući ovom spajanju Emmezeta je nastavila da ostvaruje ciljeve svojih korporativnih projekata. Ubrzala je sopstveni razvoj i postavila se kao evropski lider u oblasti opremanja kuće i doma.

Niske cene svaki dan

Emmezeta je specifičan maloprodajni lanac trgovina u svetu poznat kao "Discount Department Store". Revolucionarna i konkurentna formula Emmezete može da se izrazi ovako: velika i atraktivna ponuda uz izuzetnu pogodnost.

Osnovna odlika Emmezete je širina asortimana koji se sastoji od nameštaja, dekoracije i predmeta za sređivanje kuće, elektronike i bele tehnike.

Osim širinom asortimana, Emmezetu odlikuje i odlična kombinacija modernog dizajna i kvaliteta po Niskim cenama svakog dana, šta je i zvanični slogan kompanije od 2008.

Celokupni asortiman koji se može naći u ponudi Emmezete prolazi stroga testiranja kvaliteta. Kvalitet i bezbednost proizvoda čine osnovu na kojoj se gradi dugoročan odnos s kupcima. Emmezeta kao i matični koncern posluju po posebnom etičkom kodeksu koji, osim ostalih elemenata, propisuje i standarde nabavke roba u smislu isključenosti dečjeg rada i sličnih devijantnih pojava, koje se pojavljuju u nekim zemljama kao baza proizvodnje zbog niske cene rada.

Radnici

Posebno se ponosimo činjenicom da, iako delujemo u sklopu međunarodne korporacije, Emmezetu u Srbiji vode i razvijaju domaći kadrovi. Osim razvoja menadžmenta kontinuirano radimo na usavršavanju radnika na svim funkcijama i nivoima poslovanja jer smo sigurni u to da je ljudski potencijal u današnjim uslovima konkurentnosti ključni faktor uspeha. U segmentu odnosa prema klijentu naša osnovna deviza poslovanja je jednostavna i glasi "Kupac je kralj". Izrazito se trudimo da se svi naši radnici, bez obzira na funkcije koje izvršavaju, svakodnevno vode tom baznom odrednicom odnosa prema kupcu i da ta naša deviza ne bude samo mrtvo slovo korporativne strategije, već i način života i rada.