Raspoloživo u web shopu
Kod
647815
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

iRobot BRAAVA JET M6 robotski brisač podova

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 27.00 cm
Visina 9.00 cm
Dubina 25.20 cm
Težina 3.00 kg
Dodatne informacije
Povećanje količine 1.000000
Garancija 2 godine
Opcije Bez kese
Vrsta Robotski
Boja Bela
Jedinica kom
Ambalaža
Ukupna težina paketa 3.00 kg
Opis proizvoda

Robotski brisač Braava jet® m6 efikasno čisti i briše podove u vašem domu.
Korisnik jednostavno određenu krpu za željeni način brisanja - ili za mokro ili suvo čišćenje - robotski brisač radi sve ostalo.
Kao i Roomba s9+ robot, Brava jet m6 robot čistač takođe koristi iAdapt® 3.0 sa vSLAM® i Smart Imprint ™ mapiranjem kako bi napvravio mapu vašeg doma, dozvoljavajući korisniku da izabere oblasti koje želi da očisti i podesi raspored čišćenja.
Početak čišćenja robota može se pokrenuti preko aplikacije iRobot HOME ili pomoću dugmeta CLEAN.
Ako je robot povezan sa pametnim ličnim asistentom Alexa ili Google Asistentom, korisnici mogu startovati čišćenje glasovnom komandom.


Glavne prednosti Braava jet m6
Krpe za mokro čiščenje napravljene su od tzv. »wicking« vlakana, koja pomažu da se oslobodi i odstrani kuhinjska masnoća, prljavština i lepljive naslage.
Krpe za suvo čiščenje sa elektrostatičnim vlaknima mogu prikupiti prljavštinu, prašinu i dlake kućnih ljubimaca.

Precizno prskanje
Prskalica sa preciznim prskanjem oslobađa prljavštinu i ljepljivu prljavštinu bez prskanja po nameštaju, tepisima ili zidovima.

Pokriva veću površinu
Idealan je za stanove sa više prostorija ili veće prostore. Prilikom čišćenja, efikasno se kreće se napred i nazad i uspešno zaobilazi nameštaj, tepihe i druge prepreke.

Oblikovan za efikasnije čišćenje do uvica
Sa svojim kvadratnim oblikom lakše čisti uglove i duž zidova.

Upravljanje putem mobilne aplikacije
Sa aplikacijom iRobot HOME jednostavno možete podesiti ili prilagoditi raspored čišćenja i odabrati pojedinačne sobe za čišćenje.Uputstvo za upotrebu ovog proizvoda pogledajte ovde

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda Robot usisivač
Zemlja porekla CHN
Uvoznik Tilt Robotics doo
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu