Raspoloživo u web shopu
Kod
634691
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

IROBOT Roomba 676 robotski usisivač

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 33.50 cm
Visina 9.30 cm
Težina 4.80 kg
Dodatne informacije
Opcije Bez kese
Boja Crna
Garancija 2 godine
Vrsta Robotski
Jedinica kom
Brend I ROBOT
Ambalaža
Ukupna težina paketa 4.80 kg
Opis proizvoda

Skladištenje prašine: Posuda za prašinu
Radijus delovanja: Vreme punjenja do 2-3 sata - 60 minuta po punjenju
Zapremina kese/posude: 0,6L

Oprema: Baterija Litijum-ion 1800 mAh - Visokoefikasni filter zadržava do 99% prašine veličine do 0.7mikrona - Indikator napunjene posude - Optički senzori za zaštitu od pada (4 senzora) - Profilisan branik osetljiv na dodir - Mikrofiber filter - Wi-Fi povezivanje


Funkcije i karakteristike - Čišćenje svih vrsta tvrdih podova i tepiha - Idealan za domove sa kućnim ljubimcima - Sistem Antitangle za sprečavanja mršenja sa kablovima ili resama od tepiha - Prelazak preko prepreka i pragova do 1.6 cm visine - 3-stepenski sistem čiščenja - iAdapt® 1.0 - Navigacija i sistem čišćenja - Sistem za čišćenje duž zidova Wall Follow - Akustična detekcija prljavštine Dirt Detect - Vremensko programiranje čišćenja za svaki dan u nedelji putem mobilne aplikacije - Povezivanje sa iRobot Home aplikacijom - Automatski povratak na bazu, punjenje - Glasnoća tokom rada < 60 dB

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga