Nedostupno
Kod
656096

iRobot® Roomba® i3158 robotski usisivač sa dvostrukim gumenim četkama za različite površine - Idealno za kućne ljubimce - Prilagođeni šabloni - Kompatibilnost sa glasovnim pomoćnikom i Imprint® Link tehnologija

web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.

iRobot® Roomba® i3158 robotski usisivač sa dvostrukim gumenim četkama za različite površine - Idealno za kućne ljubimce - Prilagođeni šabloni - Kompatibilnost sa glasovnim pomoćnikom i Imprint® Link tehnologija

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

iRobot ROOMBA I3158 robotski usisivač

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 35.00 cm
Visina 9.25 cm
Dubina 35.00 cm
Težina 3.18 kg
Dodatne informacije
Vrsta Robotski
Boja Crna
Garancija 2 godine
Jedinica kom
Brend I ROBOT
Ambalaža
Ukupna težina paketa 3.18 kg
Opis proizvoda

iRobot® Roomba® i3158 robotski usisivač sa dvostrukim gumenim četkama za različite površine - Idealno za kućne ljubimce - Prilagođeni šabloni - Kompatibilnost sa glasovnim pomoćnikom i Imprint® Link tehnologija
Opremljen funkcijama dizajniranim za optimizaciju usisavanja. Prilagođeni predlozi vam pomažu da očistite u željeno vreme. I kompatibilnost glasom* omogućava vam da se uhvatite u koštac sa prljavštinom bez pomeranja prsta.
iRobot ima više od 30 godina robotske ekspertize i inovacija sa više od 30 miliona kućnih robota prodatih širom sveta. Bilo da odaberete Roomba®, Braava® ili oboje, vaš će pod dobiti posebnu negu koja mu je potrebna.
Pametna navigacija radi svoj posao. Inteligentna linearna navigacija koristi senzore za praćenje poda za namensko i logično čišćenje poda u sistematičnim linijama. Kada i3 / i3 + treba punjenje, zaustavlja rad, vraća se na bazu na punjenje i nastavlja tamo gde je stao, osiguravajući savršenu čistoću.
Fina prašina? Veća prljavština? Nema problema. Doživite potpuno čišćenje s dvostrukim gumenim četkama za različite površine i snagom usisavanja 10x Power-Lifting Suction *, koja upija prljavštinu, naslage i dlaku kućnih ljubimaca gde god se sakrile, zajedno s bočnom četkom koja vodi računa i o detaljima.


Idite tamo gde je potrebno, izbegavajte mesta gde čišćenje nije potrebno. Zanemarite čišćenje pomoću robotskog usisivača Roomba® i3. Tehnologija reaktivnih senzora sprečava zaglavljivanje robota, dok senzori Dirt Detect ™ pomažu pri čišćenju po potrebi.
Naučite svoj način života. On sluša vaš glas. Roomba® i3 robotski usisivač uči vaše navike čišćenja tako da može ponuditi prilagođene rasporede, dok vam kompatibilnost sa Google Assistant -om i Alexa -om omogućava da počnete čišćenje samo zvukom vašeg glasa. On će čak predložiti dodatno čišćenje kada postoji visoka koncentracija polena u vašem području ili tokom sezone opadanja dlake kućnog ljubimaca.


Kreće se ciljano i logički
Inteligentna linearna navigacija koristi senzore za praćenje podova za namensko i logično čišćenje poda u jednakim sistemskim linijama. Ako je baterija prazna, uređaj se sam puni i ponovo pokreće tamo gde je stao, osiguravajući potpuno čišćenje..

Prljavština i prašina
Usisava krupno smeće i nered sa trostepenim sistemom čišćenja koji koristi dvostruke gumene četke sa više površina, četku za brisanje ivica i uglova i 10x veću snagu usisavanja sa Power-Lifting Suction * tehnologijom
* u poređenju sa sistemom za čišćenje Roomba® serije 600

Ide tamo gde je potrebno i izbegava mesta na kojima čišćenje nije potrebno
Tehnologija reaktivnog senzora sprečava zaglavljivanje robota, a tehnologija Dirt Detect ™ fokusira se na čišćenje tamo gde je najpotrebnije, poput najprljavijih površina u vašem domu.

Očistite bez pomeranja prsta
Nastavite da radite ono što već radite. Jednostavno recite svom robotu da čisti putem aplikacije iRobot ili Google ili Alexa glasovnog pomoćnika - i posao je završen.
* Radi sa uređajima koji podržavaju Google Assistant i Alexa
Alexa i svi povezani logotipi zaštitni su znakovi Amazon.com, Inc. ili njegovih podružnica. Google je zaštitni znak kompanije Google LLC

Tim za čišćenje iz snova
Sa Imprint® Link tehnologijom, robot usisivač Roomba® i3 i robot brisač Braava jet® m6 mogu savršeno kombinovati snagu usisivača i mašine za brisanje poda, tako da je vaš pod potpuno čist, bez vašeg napora.

On postaje pametniji
U iRobotu neprestano usavršavamo softver naših robota najnovijim tehnološkim i revolucionarnim karakteristikama - te inovacije šaljemo direktno vašim robotima kako bi bili još pametniji.

Pouzdanost podržana uslugama - to je obećanje iRobota
Izrađujemo robote koji traju - dizajnirani su imajući na umu vas, napravljeni za pouzdanost i podržani odzivom korisničke službe. Ako vam je u bilo kom trenutku potrebna pomoć, dobro obučeni agenti korisničke podrške dostupni su putem telefona ili e-pošte za brzo prekvalifikovanje vašeg robota za čišćenje.

Vaša privatnost je naš prioritet
Nastojimo osigurati najviše standarde zaštite privatnosti kako bismo osigurali da vaši podaci ostanu privatni, zaštićeni - i koriste se za poboljšanje vašeg iskustva i performansi vašeg robota.


Specifikacije :
Sadržaj paketa:
1 Roomba® i3158
1 baza za punjenje Home Base®
1 kabal za napajanje
1 dodatni filter


Tehnički podaci:
WiFi: Povezivanje sa iRobot Home / Povezivanje sa Robot brisačem Braava jet m6
3-stepeni sistem čišćenja /Odvaja / Podigne / Usisa : Premium
Bočna četkica: Pozicionirana pod uglom 27°C
Glava za čišćenje: Automatska sa dvostrukim gumiranim četkama
CarpetBoost™ sistem: Ne
Dirt Detect®: Da
Indikator napunjenosti posude: Da
Filter: HEPA 13
Posuda: AeroForce generacija / Periva posuda
Navigacija: Žiroskopsko mapiranje, senzor za praćenje podova
Ručica za nošenje: Ne
Tasteri na uređaju: CLEAN - čišćenje/ DOCK – vraćanje na bazu / SPOT – fokusirano čišćenje
Led displej: Svetlosni krug sa glasovnim savetima o stanju robota
Pragovi: Do 2 cm
Visina: 9,2 cm
Vreme rada: Kompletan sprat
Vreme punjenja: Do 3 sata
Baterija: Li-Ion


Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda ROBOTSKI USISIVAČ
Zemlja porekla KINA
Uvoznik Tilt Robotics doo
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku s najnovijim akcijama i ponudama!